reklama
Rozwiązanie
Tak ,od początku duphaston, luteina i acard, a ciąża przebiegła bez problemów, wręcz idealnie, bez wymiotow, złego samopoczucia, urodziłam 4 dni po terminie ,córeczka 59cm i 3870Gratuluję ! Jak przebiegła ciąża ? Byłaś na lekach ?
Patrycja 1991
Zaciekawiona BB
Hej
Hej u mnie sytuacja wygląda tak córka 11 lat ciąża książkowa pozniej dwa poronienia i teraz w kwietniu ciąża obumarłaHej
Czy jest tu ktoś komu 2 razy pod rząd ciąża obumarła?
Jest ktoś kto chciałby porozmawiać?
Hej. U mnie pierwsza ciąża to puste jajo płodowe, druga biochemiczna. W międzyczasie pojawiła się choroba Gravesa Basedowa właśnie po drugim poronieniu hormony zwariowały. Gdy po roku było zielone światło od Endo to pojawiły sie torbiele na jajnikach... I nie chciały się wchlonąć a co za tym idzie utrudniały zajście w ciążę. W grudniu laparoskopia i stwierdzona endometrioza. W styczniu zaszłam w ciążę i obecnie 28tc piszę to w skrócie, ale chciałabym pokazać, że warto się nie poddawać. Miałam często chwile słabości i to jest normalne, ale ważne jest wsparcie. Gdybyś chciała porozmawiać to napiszHej
Czy Twój lekarz zalecił jakieś badania?Hej
Patrycja 1991
Zaciekawiona BB
Wykonalas jakieś badania ?Ja poronilam 2 razy pod rząd, pierwszy raz to puste jajo, a drugi serduszko przestało bić w 8 tc
Fado123
Fanka BB :)
Nie , ja jakoś o tym nie pomyślałam, lekarz kazał, prolaktyne i cytomegalie sprawdzić, i wyszło że za wysoka prolaktyna, i cytomegalia prawdopodobnie spowodowała 2 poronienie , zaczęłam przyjmować zmetylowany kwas i wit b ,a jak byłam trzeci raz w ciąży to acardWykonalas jakieś badania ?
reklama
Patrycja 1991
Zaciekawiona BB
Przepraszam że zapytam a masz już jakieś dzieci ?Nie , ja jakoś o tym nie pomyślałam, lekarz kazał, prolaktyne i cytomegalie sprawdzić, i wyszło że za wysoka prolaktyna, i cytomegalia prawdopodobnie spowodowała 2 poronienie , zaczęłam przyjmować zmetylowany kwas i wit b ,a jak byłam trzeci raz w ciąży to acard
reklama