MumToBe ;)
Fanka BB :)
O jaaa 2 dni [emoji4] trzymam kciuki!!!Normalnie ta służba zdrowia u Was to porażka, ale z drugiej strony coś w tym jest. W końcu tak na prawdę do 12 tygodnia ciąży to decyduje natura. Widzisz.. Ja straciłam ciążę mimo że brałam końskie dawki leku na podtrzymanie ciąży. Do końca się nie pozbierałam bo chyba nigdy o tym wszystkim nie zapomnę, ale jest już dobrze. W miarę możliwości pogodziłam się z tym. Najważniejsze, że to nie moja wina. Nie zrobiłam niczego co by mogło zagrozić zarodkowi. Dzięki temu nie męczą mnie wyrzuty sumienia. Mam super synka i to on daje mi teraz największą radość i nadzieje. Nie mogę się tak po prostu rozsypać. Muszę normalnie funkcjonować dla niego. Z mężem dużo rozmawialiśmy i z lekarzem. Doszliśmy do wniosku, że musimy próbować. Test robię za dwa dni
Dam znać, a Ty daj znać jak tam wyniki. A hormony będziesz też badała?
A z hormonami nie wiem, moze uda mi sie jeszcze cos "wyzebrac" od lekarza. Prywatnie bardzo drogo - od 50 do 80£ za jeden hormon [emoji51]
Poki co zobacze jakie mam tsh. U mnie w rodzinie modna jest niedoczynnosc tarczycy.
Fakt, dobrze, ze mamy te nasze dzieciaczki. Gdyby nie one pewnie byloby ciezej.
A zapomnialam zapytac- na ktorym watku "siedzisz"? Ja pisze tu i ciaza po poronieniu. Sledze tez watek o poronieniach nawykowych, tam jest mnostwo wiedzy!!
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom