reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe

A beta Ci rośnie?
Wiesz nie kazała robić.... A ja głupia z tego stresu nie zrobiłam pojechałam do domu... Zrobiłam dwa tyg temu w środę i w czwartek... Jak rosła miałam przyjść dzisiaj na wizytę... Szukała.. Na początku powiedziała że puste jajo.... Ale przekręciła mnie trochę i w rogu znalazła ciałko żółte... Tylko że bez jakiejś tam euforii kazała przyjść w środę..

reklama
Czyli nadzieja jest. Dobrze.
Widzisz ja do wczoraj wieczora byłam dobrej myśli, do czasu gdy nie zobaczyłam wynikow bety-spadły o polowe a i tak nie było szału. Napisałam dzis rano do swojej gin bo dzis miałam isc na wizyte. Kazała nawet nie przychodzić, bo to złe wiesci. Za tydzien znow beta i zabieg.

Wiesz nie kazała robić.... A ja głupia z tego stresu nie zrobiłam pojechałam do domu... Zrobiłam dwa tyg temu w środę i w czwartek... Jak rosła miałam przyjść dzisiaj na wizytę... Szukała.. Na początku powiedziała że puste jajo.... Ale przekręciła mnie trochę i w rogu znalazła ciałko żółte... Tylko że bez jakiejś tam euforii kazała przyjść w środę..
Powiedz mi proszę, którego miałas ostatnią @ ? Czyli który to tydzień?

Mam taką nadzieję,ale poroniłam za 2 razem dokładnie w tym samym momencie co za 1 , a brałam leki, więc tak jakby mój organizm nie tolerował ciąży :(
Warto znaleśc złoty środek zanim zajdziesz w kolejną ciąże. Żeby juz więcej sie to nie powtòrzyło. Mi zastrzyki z neoparinu+acard+folik+duphaston nie pomogły. Chyba naprawde trzeba szukać specjalisty od trudnych ciąż bo Ci zwykli nie dają rady, a jak ma to wyglądać w ten sposòb "może pomoże" to niepardzo, bo potem kobieta (my) cierpimy taką stratę

reklama
Do góry