barbinka13
Fanka BB :)
Misiejku witaj :-) dzięki za info, Trzymam kciuki, żeby zabieg był mało bolesny. Powiedz mi - a tą laparo będziesz miała razem z histero? I pewnie usypiać cię będą. Ja niezbyt dobrze później znoszę znieczulenie, rzygam jak kot (za przeproszeniem dziewczyny). Hehe ten szpital ma tyle lat co ja - 25 Ja jestem niby zapisana przez Radecką jutro na 9.00 to rozumiem, że nie będę miała histero jutro tylko później???? Bo już się pogubiłam. Ale pewnie jutro się dowiem. No ja własnie się tak spakowałam - srajtaśmę też wzięłam bo mama mi poradziła Co do tego ASA to podobno raz wychodzą te przeciwciała, a raz nie więc teraz tak się akurat trafiło (chyba trochę na szczęście bo inaczej nie dostałabym encortonu i mogłoby się skończyć inaczej). Trochę o tym poczytałam ale Malina nic mi nie mówił o tym - tylko powiedział, że encorton będzie w ciąży.
Truskawko szkoda. Ehh te baby - przecież to chwila czasu zeskanować i wysłać.
Arla życzę lepszego samopoczucia po szczepieniach ;-) ja za tydzień jadę na pierwsze.
Łódź!!! Przybywam :-)
Truskawko szkoda. Ehh te baby - przecież to chwila czasu zeskanować i wysłać.
Arla życzę lepszego samopoczucia po szczepieniach ;-) ja za tydzień jadę na pierwsze.
Łódź!!! Przybywam :-)