przeciw plemnikowe bada się po stosunku. A przecielozuskowe im szybciej tym lepiej po poronieniuNiesamowite i wspaniałe, że Ci się udało ...ja mam ciągłą bitwę w głowie czy nadal walczyć bo jestem zmęczona. Najgorsza jest ta nadzieja, że może tym razem wszystko będzie dobrze, a jednak nie jest. Czytam sobie te 2000 stron i stwierdzam, że nie robiłam jeszcze przeciwciał przeciw plemnikowych i łożyskowych...czy to robi się zaraz po poronieniu czy w dowolnym czasie? Wiesz może?
reklama
A gdzie można zbadać przeciwciała przeciwlozyskoer ? Ja jak potrzebowałam to zrobić to nigdzie nie można byłoprzeciw plemnikowe bada się po stosunku. A przecielozuskowe im szybciej tym lepiej po poronieniu
ja mamHej czy ktoś tutaj ma zdiagnozowany APS? Ciekawią mnie Wasze zalecenia od lekarzy.
Niegdyś można było zrobić choćby w planie. Teraz już nie wiemprzeciw plemnikowe bada się po stosunku. A przecielozuskowe im szybciej tym lepiej po poronieniu
Jakże się cieszę Gratuluję wam obojguWczoraj nadszedł dlugo oczekiwany dla nas dzien. Zostalismy rodzicami zdrowo przybylej na swiat córeczki Po tylu latach staran. W koncu znalezlismy lekarza ktory poznal przyczyne niepowodzen.
Teraz juz bedzie no stress
Odkąd śledze forum to wydaje mi sie ze problemy immunologiczne zaczynaja wzbudzac zainteresowanie wsrod zwyklych ginekologow. To dobry prognostykJakże się cieszę Gratuluję wam obojgu
reklama
Hej, Hej Dziewczyny, mam zrobić test CBA, wiem, że w drugiej połowie cyklu, ale czy ma być jakiś konkretny dzień? Gdzieś przeczytałam, że powinien to być 5-8 dzień po owulacji, a ja w tym miesiącu nie czułam owulacji, czy owulacja ma tu znaczenie? Czy jak zrobię w 26 dniu cyklu to będzie ok? Cykle mam 30-31 dniowe.
Podziel się: