przeciw plemnikowe bada się po stosunku. A przecielozuskowe im szybciej tym lepiej po poronieniuNiesamowite i wspaniałe, że Ci się udało ...ja mam ciągłą bitwę w głowie czy nadal walczyć bo jestem zmęczona. Najgorsza jest ta nadzieja, że może tym razem wszystko będzie dobrze, a jednak nie jest. Czytam sobie te 2000 stron i stwierdzam, że nie robiłam jeszcze przeciwciał przeciw plemnikowych i łożyskowych...czy to robi się zaraz po poronieniu czy w dowolnym czasie? Wiesz może?
reklama
A gdzie można zbadać przeciwciała przeciwlozyskoer ? Ja jak potrzebowałam to zrobić to nigdzie nie można byłoprzeciw plemnikowe bada się po stosunku. A przecielozuskowe im szybciej tym lepiej po poronieniu
ja mamHej czy ktoś tutaj ma zdiagnozowany APS? Ciekawią mnie Wasze zalecenia od lekarzy.
Niegdyś można było zrobić choćby w planie. Teraz już nie wiemprzeciw plemnikowe bada się po stosunku. A przecielozuskowe im szybciej tym lepiej po poronieniu
Jakże się cieszęWczoraj nadszedł dlugo oczekiwany dla nas dzien. Zostalismy rodzicami zdrowo przybylej na swiat córeczkiPo tylu latach staran. W koncu znalezlismy lekarza ktory poznal przyczyne niepowodzen.
Teraz juz bedzie no stress![]()

Odkąd śledze forum to wydaje mi sie ze problemy immunologiczne zaczynaja wzbudzac zainteresowanie wsrod zwyklych ginekologow. To dobry prognostykJakże się cieszęGratuluję wam obojgu
![]()
reklama
Hej, Hej
Dziewczyny, mam zrobić test CBA, wiem, że w drugiej połowie cyklu, ale czy ma być jakiś konkretny dzień? Gdzieś przeczytałam, że powinien to być 5-8 dzień po owulacji, a ja w tym miesiącu nie czułam owulacji, czy owulacja ma tu znaczenie? Czy jak zrobię w 26 dniu cyklu to będzie ok? Cykle mam 30-31 dniowe.

Podziel się: