reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Niesamowite i wspaniałe, że Ci się udało ...ja mam ciągłą bitwę w głowie czy nadal walczyć bo jestem zmęczona. Najgorsza jest ta nadzieja, że może tym razem wszystko będzie dobrze, a jednak nie jest. Czytam sobie te 2000 stron i stwierdzam, że nie robiłam jeszcze przeciwciał przeciw plemnikowych i łożyskowych...czy to robi się zaraz po poronieniu czy w dowolnym czasie? Wiesz może?
przeciw plemnikowe bada się po stosunku. A przecielozuskowe im szybciej tym lepiej po poronieniu

reklama
Wczoraj nadszedł dlugo oczekiwany dla nas dzien. Zostalismy rodzicami zdrowo przybylej na swiat córeczki😁😁😁🥰 Po tylu latach staran. W koncu znalezlismy lekarza ktory poznal przyczyne niepowodzen.

Teraz juz bedzie no stress😋

reklama
Hej, Hej🙂 Dziewczyny, mam zrobić test CBA, wiem, że w drugiej połowie cyklu, ale czy ma być jakiś konkretny dzień? Gdzieś przeczytałam, że powinien to być 5-8 dzień po owulacji, a ja w tym miesiącu nie czułam owulacji, czy owulacja ma tu znaczenie? Czy jak zrobię w 26 dniu cyklu to będzie ok? Cykle mam 30-31 dniowe.

Do góry