Jooaannaa32
Początkująca w BB
Myślałam, że jesteś z Poznania, bo coś o tym pisałaś Niestety na podaniach intralipidu jestem już weteranką i dziewczynom interpretuję wyniki zanim wejdą do lekarki (ale chyba nie jest to powód do radości ). Dużo już tutaj wszystkie przeszłyśmy i niestety zanim nie trafi się na grupę, to trzeba szukać wszystkiego na własną rękę. Lekarzom muszę mówić co chcę sprawdzić, albo przychodzę od razu z wynikami prywatnymi. Przecież jestem zdrowa, to po co szukać, trzeba tylko czekać... A co zrobię badanie inne niż morfologia, to każde spierdzielone.Te wszystkie badania są z krwi?
Piszesz o Poznaniu, dużo osób mi polecało tę miejscowość. Ja jestem z centrum Polski i trochę mi daleko, a z drugiej strony to jak na szanse to jednak bardzo blisko.
Plemniki zbadam u nas w klinice już sprawdzałam i mają to badanie z fragmentacja DNA, zachodzę w głowę czemu androlog nie skierował męża na to badanie, gdzie byliśmy u niego właśnie po 5 ciążach biochemicznych.
Ana też zrobię w swoim laboratorium, bo juz dzwoniłam, ale nk i homocysteina to już jest problem. Antykoagulant tocznia też jest nie do zrobienia w moim laboratorium a to mam zalecone przez lekarza, więc pewnie bez wycieczek się nie obejdzie.
Zawsze myślałam, że nawracajaca opryszczka na ustach nie ma znaczenia dla ciąży. Takie opracowania są w internecie, ale nie wierzę w Ten przypadek, że w każdej ciąży mi wywala.
Dziękuję za kontakt do Pani doktor.
U mnie nikt nie przepisze encortonu.
Masz ogromna wiedzę. Dziękuję za podzielenie się nią..