reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cześć wszystkim.
Foczka wiadomość o Twojej wpadce zobligowała mnie do zalogowania się na forum🙂 Serdecznie gratuluję i oby do przodu bez żadnych przeszkód.
Czarna Ty moja krajanko bardzo się cieszę, że i Tobie się udało i to od razu podwójnie 🙂
Plastulinka Twoja historia szczególnie mi się wbiła w pamięć.Gratuluję kolejnego cudu.🙂

Cześć wszystkim.
Foczka wiadomość o Twojej wpadce zobligowała mnie do zalogowania się na forum[emoji846] Serdecznie gratuluję i oby do przodu bez żadnych przeszkód.
Czarna Ty moja krajanko bardzo się cieszę, że i Tobie się udało i to od razu podwójnie [emoji846]
Plastulinka Twoja historia szczególnie mi się wbiła w pamięć.Gratuluję kolejnego cudu.[emoji846]
Madzia [emoji3590] pisz co u Ciebie stara gwardio [emoji3590]

Ja mam na stanie dwójkę 🙂 Klara ma już 6 lat ( kiedy to zleciało to nie wiem ) i Kajtka, który obecnie ma 20 miesięcy. W sumie to żyjemy z dnia na dzień jak to zwykle bywa z dziećmi. Marzyło mi się kolejne dziecię, ale że względu na wiek i obecną sytuację raczej to już tylko marzenie. Cieszę się z tego co mam 😃

@bertha, @marshia @mała79 @olaa90 @Zzzzzz @roxie123 @iveo
@magda1208 @Hatice @bea25ta @kas90 @agatush @Maciejka78 @Funia90 @matulkaa może wyjda z krzaków i coś napiszą jeszcze. Wiele innych pamiętam historii . Ogrom jest nas tu i niestety przybywa .Jeszcze było kilka dziewczyn ale za groma nie mogę sobie przypomnieć...
Dziewczynki ja Was tez podczytuje z doskoku co jakiś czas bo BARDZO WAS WSZYSTKIE LUBIĘ i ciesze sie jak co chwilę któraś z Was doświadcza tego pieknego Cudu jakim jest macierzyństwo. U mnie wszystko po staremu więcej dzieciątek ziemskich po 7 poronieniach i 2 in vitro się nie doczekałam, ale już zamknęłam ten etap w sowim życiu - pogodziłam się z losem. Mam córke Anulkę ma obecnie 9 lat i daje nam Szczęście. Trzeba się cieszyć i doceniać to co się ma.
Pozdrawiam Was wszystkie Serdecznie

@magda1208 @Hatice @bea25ta @kas90 @agatush @Maciejka78 @Funia90 @matulkaa może wyjda z krzaków i coś napiszą jeszcze. Wiele innych pamiętam historii . Ogrom jest nas tu i niestety przybywa .Jeszcze było kilka dziewczyn ale za groma nie mogę sobie przypomnieć...
Dziewczynki ja Was tez podczytuje z doskoku co jakiś czas bo BARDZO WAS WSZYSTKIE LUBIĘ i ciesze sie jak co chwilę któraś z Was doświadcza tego pieknego Cudu jakim jest macierzyństwo. U mnie wszystko po staremu więcej dzieciątek ziemskich po 7 poronieniach i 2 in vitro się nie doczekałam, ale już zamknęłam ten etap w sowim życiu - pogodziłam się z losem. Wiadomo jakiś żal i tęskonota jest. ale Mam córkę Anulkę o którą też walczyłam długo ma obecnie 9 lat i daje nam Szczęście. Trzeba się cieszyć i doceniać to co się ma.
Pozdrawiam Was wszystkie Serdecznie

Cześć wszystkim.
Foczka wiadomość o Twojej wpadce zobligowała mnie do zalogowania się na forum🙂 Serdecznie gratuluję i oby do przodu bez żadnych przeszkód.
Czarna Ty moja krajanko bardzo się cieszę, że i Tobie się udało i to od razu podwójnie 🙂
Plastulinka Twoja historia szczególnie mi się wbiła w pamięć.Gratuluję kolejnego cudu.🙂
A widzisz jak łatwo kogoś zmobilizowac :) tak to bym o Kajtku nie wiedziala :D i pamietaj nigdy nie mów że nie 😊
A swoją drogą fajnie że po tylu latach o sobie pamiętamy 🥰

A widzisz jak łatwo kogoś zmobilizowac :) tak to bym o Kajtku nie wiedziala :D i pamietaj nigdy nie mów że nie 😊
A swoją drogą fajnie że po tylu latach o sobie pamiętamy 🥰

Wiesz w sumie to mimo wszystko nas wszystkie łączy ta samo historia. Raczej niestety,ale z drugiej strony jest wiele przykładów dających nadzieję 😃

Hej dziewczyny:)

Zwykle udzielam się na wątku o staraniach po poronieniach, ale dziś dostałam wyniki kir i immunofenotypu i zastanawiam się czy któraś z Was mogłaby może rzucić" fachowym" okiem😊
U mnie w tym roku poronienie w 6 tyg plus w październiku biochem. Do genetyka na kariotyp jesteśmy umówieni w lutym, a poza tym u mnie Hasimoto, Pai homo, Mthfr hetero i kilka innych drobiazgów...
Oczywiście skonsultuje wyniki z lekarzem, ale jeśli coś możecie podpowiedzieć zanim to nastąpi, to bardzo będę wdzięczna :)

Załączniki

• IMG_20211118_151003.jpg
    IMG_20211118_151003.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_20211118_150939.jpg
    IMG_20211118_150939.jpg
    90,4 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Tak, tak u mnie dwa cudy na żelaznym melduje.
Jeden dosyć świeży! Mam dwie córeczki Zuze 2,5 lat oraz Ule 4 miesiące :)
Na ten moment czuję się spełniona zamykam etap starań w swoim życiu co nie znaczy że chce zapomnieć o wyboistej drodze która doprowadziła mnie do tego miejsca w którym jestem. Było ciężko, gdyby ktoś 3 lata temu powiedział mi że będę miała dwójkę to pewnie bym nie uwierzyła.

Trzymam kciuki za staraczki i brzuchatki i oczywiście gdyby któraś w krzakach miała pytania odnośnie leczenia na slasku i boi się na forum to piszcie na priv.

Do góry