Stelle
Fanka BB :)
Napisze do Ciebie na privJa go nie chcialam brac to i schodzić nie mam z czego
Dawkę mialam 5mg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisze do Ciebie na privJa go nie chcialam brac to i schodzić nie mam z czego
Dawkę mialam 5mg
Madzia [emoji3590] pisz co u Ciebie stara gwardio [emoji3590]Cześć wszystkim.
Foczka wiadomość o Twojej wpadce zobligowała mnie do zalogowania się na forum[emoji846] Serdecznie gratuluję i oby do przodu bez żadnych przeszkód.
Czarna Ty moja krajanko bardzo się cieszę, że i Tobie się udało i to od razu podwójnie [emoji846]
Plastulinka Twoja historia szczególnie mi się wbiła w pamięć.Gratuluję kolejnego cudu.[emoji846]
Dziewczynki ja Was tez podczytuje z doskoku co jakiś czas bo BARDZO WAS WSZYSTKIE LUBIĘ i ciesze sie jak co chwilę któraś z Was doświadcza tego pieknego Cudu jakim jest macierzyństwo. U mnie wszystko po staremu więcej dzieciątek ziemskich po 7 poronieniach i 2 in vitro się nie doczekałam, ale już zamknęłam ten etap w sowim życiu - pogodziłam się z losem. Mam córke Anulkę ma obecnie 9 lat i daje nam Szczęście. Trzeba się cieszyć i doceniać to co się ma.@bertha, @marshia @mała79 @olaa90 @Zzzzzz @roxie123 @iveo
@magda1208 @Hatice @bea25ta @kas90 @agatush @Maciejka78 @Funia90 @matulkaa może wyjda z krzaków i coś napiszą jeszcze. Wiele innych pamiętam historii . Ogrom jest nas tu i niestety przybywa .Jeszcze było kilka dziewczyn ale za groma nie mogę sobie przypomnieć...
Dziewczynki ja Was tez podczytuje z doskoku co jakiś czas bo BARDZO WAS WSZYSTKIE LUBIĘ i ciesze sie jak co chwilę któraś z Was doświadcza tego pieknego Cudu jakim jest macierzyństwo. U mnie wszystko po staremu więcej dzieciątek ziemskich po 7 poronieniach i 2 in vitro się nie doczekałam, ale już zamknęłam ten etap w sowim życiu - pogodziłam się z losem. Wiadomo jakiś żal i tęskonota jest. ale Mam córkę Anulkę o którą też walczyłam długo ma obecnie 9 lat i daje nam Szczęście. Trzeba się cieszyć i doceniać to co się ma.@bertha, @marshia @mała79 @olaa90 @Zzzzzz @roxie123 @iveo
@magda1208 @Hatice @bea25ta @kas90 @agatush @Maciejka78 @Funia90 @matulkaa może wyjda z krzaków i coś napiszą jeszcze. Wiele innych pamiętam historii . Ogrom jest nas tu i niestety przybywa .Jeszcze było kilka dziewczyn ale za groma nie mogę sobie przypomnieć...
A widzisz jak łatwo kogoś zmobilizowac tak to bym o Kajtku nie wiedziala i pamietaj nigdy nie mów że nieCześć wszystkim.
Foczka wiadomość o Twojej wpadce zobligowała mnie do zalogowania się na forum Serdecznie gratuluję i oby do przodu bez żadnych przeszkód.
Czarna Ty moja krajanko bardzo się cieszę, że i Tobie się udało i to od razu podwójnie
Plastulinka Twoja historia szczególnie mi się wbiła w pamięć.Gratuluję kolejnego cudu.
A widzisz jak łatwo kogoś zmobilizowac tak to bym o Kajtku nie wiedziala i pamietaj nigdy nie mów że nie
A swoją drogą fajnie że po tylu latach o sobie pamiętamy
Tak, tak u mnie dwa cudy na żelaznym melduje.@bertha, @marshia @mała79 @olaa90 @Zzzzzz @roxie123 @iveo