reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka zapomniałaś o mnie[emoji28] Może ktoś jeszcze pamięta o Plastulince.
6 poronień wczesnych, kosmówczak z przerzutami i najwi3kszy wypadkowy cud- 2,5roczna Marysia!
Niestety straciłam dostęp do mojego starego konta na bb wiec założyłam nowe.
Serdecznie gratuluje! Idziemy zatem niedaleko siebie bo u mnie 14tc i chyba tym razem będzie chlopiec[emoji846]

Plastusia [emoji3590] a ja myślałam, że u mnie wpadkowy dwunasty cud (i to podwójny), a zapomniałam o Tobie [emoji3059]

reklama
Nafoczka zapomniałaś o mnie😅 Może ktoś jeszcze pamięta o Plastulince.
6 poronień wczesnych, kosmówczak z przerzutami i najwi3kszy wypadkowy cud- 2,5roczna Marysia!
Serdecznie gratuluje! Idziemy zatem niedaleko siebie bo u mnie 14tc i chyba tym razem będzie chlopiec🙂

Gratuluje 💖 synek tym razem 🥰 Oczywiscie, że pamiętam. Twoja historia jest niewątpliwie wyjatkowa

Witam się ze wszystkimi:)
Jestem tu nowa. Poroniłam 1,5 miesiąca temu pierwsze dziecko (w 11 tyg - serduszko przestalo bić ok 9 tyg) o które starałam się 2 lata. Robię troche badań po poronieniu i chciałabym zapytać Was kiedy najlepiej wykonać badanie immunofenotypu. Czy owu+10dni (16+10 = 26dc) będzie za póżno czy można robić? Gdzieś czytałam, że najlepiej owu +4-8dpo. Wiem, że badanie ma być w II fazie cyklu ale czy konkretne dni mają znaczenie? I czy badanie trzeba wykonywać na czczo?

Nafoczka zapomniałaś o mnie[emoji28] Może ktoś jeszcze pamięta o Plastulince.
Serdecznie gratuluje! Idziemy zatem niedaleko siebie bo u mnie 14tc i chyba tym razem będzie chlopiec[emoji846]

Wspaniałe wieści, powodzenia!

Nafoczka zapomniałaś o mnie😅 Może ktoś jeszcze pamięta o Plastulince.
Serdecznie gratuluje! Idziemy zatem niedaleko siebie bo u mnie 14tc i chyba tym razem będzie chlopiec🙂
Wyobraz sobie że o tobie plastulinka szczególnie pamiętam ♡ mam przyjaciółkę w pracy z bodajze zasniadem i po chemii. Nie pytam o szczegóły chyba że chce powiedzieć... nie wiedziałam że zagladasz a juz na pewno nie z innym nikiem :) serdeczne gratulacje i gon mnie goń ♡♡♡

reklama
Witam się ze wszystkimi:)
Jestem tu nowa. Poroniłam 1,5 miesiąca temu pierwsze dziecko (w 11 tyg - serduszko przestalo bić ok 9 tyg) o które starałam się 2 lata. Robię troche badań po poronieniu i chciałabym zapytać Was kiedy najlepiej wykonać badanie immunofenotypu. Czy owu+10dni (16+10 = 26dc) będzie za póżno czy można robić? Gdzieś czytałam, że najlepiej owu +4-8dpo. Wiem, że badanie ma być w II fazie cyklu ale czy konkretne dni mają znaczenie? I czy badanie trzeba wykonywać na czczo?
najlepiej tak jak zaleci Ci lekarz (są tacy którym to obojętne - Przybycień, Malina) i tacy, którzy uważają, że to ma znaczenie. Ja to bym w ogóle nie ryzykowała i zrobiła to badanie w APC w Łodzi.

Do góry