Kochana jak miło to słyszeć. Doczekalas się swojego cudu. Gratuluję [emoji3590][emoji512][emoji253][emoji259][emoji3059][emoji322][emoji178]Po 4 latach walki ( poronienie , ciaza pozamaciczna ( usunięty jajowód) i 3 lata bezskutecznych starań) w końcu przyszła na świat córeczka jestesmy bardzo szczęśliwi
reklama
Gratulacje [emoji2956] To największe szczęście na świecie, tym bardziej to doceniacie, że tak ciężka droga za Wami [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Dużo zdrówka!Po 4 latach walki ( poronienie , ciaza pozamaciczna ( usunięty jajowód) i 3 lata bezskutecznych starań) w końcu przyszła na świat córeczka jestesmy bardzo szczęśliwi
Agnieszka_1988
Fanka BB :)
Cudownie [emoji173][emoji173][emoji173]
Po 4 latach walki ( poronienie , ciaza pozamaciczna ( usunięty jajowód) i 3 lata bezskutecznych starań) w końcu przyszła na świat córeczka jestesmy bardzo szczęśliwi
Dominos
A dlaczego miałaś laparoskopię?Dziekuje dziewczyny ❤❤❤ udało się zajść w ciążę dopiero po zabiegu laparoskopii z histeroskopia gdyby nie on to pewnie dalej bym walczyła a ja myślałam że to immunologia jest główna przyczyną.
Delikatnie podwyzszone Nk.Lakarze immunolodzy mówią że przy staraniach o ciaze powinno być na poziomie 10%.CD4/CD8 tez delikatnie podwyzszone.Cześć dziewczyny, mogę Was prosić o interpretacje moich wyników subpopulacji limfocytów?! Mi te cyferki za wiele nie mówią[emoji2368] czekam na jeszcze Cytokiny. Zobacz załącznik 1249849
Gondzi_a
Możesz napisać coś więcej ? Wyszło coś podczas laparoskopii? Podpytuje tak bo sama nie mogę zajść w ciążę po drugim poronieniu i lekarz zaleca laparoskopięBo nie umiałam zajść w ciążę długo po ciąży pozamacicznej .
olaa90
Co prawda pytanie nie jest kierowane do mnie ale pozwolę się wtrącić po drugim poronieniu również nie mogłam zajść, lekarz zeobil mi zabieg hsg w gabinecie- coś jak laparoskopia ale zabieg mniej inwazyjny bo bez nacinania itd. Okazało się, ze po poronieniach zapchały mi się oba jajowody, zaszłam w tym samym cyklu co miałam hsg warto drążyć wiec temat ,dlaczego nagle nie można zajść...Możesz napisać coś więcej ? Wyszło coś podczas laparoskopii? Podpytuje tak bo sama nie mogę zajść w ciążę po drugim poronieniu i lekarz zaleca laparoskopię
reklama
Gondzi_a
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź Daje nadzieję Mój lekarz sam się dziwi czemu teraz zajść nie mogę skoro wcześniej udawało się bez problemu. Tylko on sugeruje laparoskopię twierdząc, że więcej się dowiemy niż na drożności. A ja wolałabym drożność bo tak jak piszesz mniej inwazyjny. Muszę z ginem jeszcze o tym pogadać DziękujęCo prawda pytanie nie jest kierowane do mnie ale pozwolę się wtrącić po drugim poronieniu również nie mogłam zajść, lekarz zeobil mi zabieg hsg w gabinecie- coś jak laparoskopia ale zabieg mniej inwazyjny bo bez nacinania itd. Okazało się, ze po poronieniach zapchały mi się oba jajowody, zaszłam w tym samym cyklu co miałam hsg warto drążyć wiec temat ,dlaczego nagle nie można zajść...
Podziel się: