reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No właśnie wkurzyło mnie to że widząc bete nr 2 (154 )zachowywał sie tak jak by było wszystko ok no bo przecież trochę urosło🤦‍♀️.A przecież to żaden przyrost i do tego strasznie niska beta jak na 5tc 🤷‍♀️.
Cytokiny skomentowała że wysokie TNF alfa i kazał brać dalej leki i dodatkowo accofil 1/3 ampułki .
Teraz mam wizytę 24.03 zapytam się jak on to widzi , i czy wogole szczepienia w moim przypadku przynoszą jakieś pozytywne skutki .
Chciała bym też żeby leki ( steryd, accofil) wprowadzić 7 dni po owulacji ,zapytam też o prograf i intralipid🤷‍♀️.
Jutro idę do swojego gina na usg bo beta cały czas niewiele ale rośnie😧 po 72 godz urosła do 295 a prog 25 boję się pozamacicznej😱
Ja też miałam taka bete w 5tc :( i nic dobrego z niej nie było :( chociaż ponoć zwraca się uwagę na jej przyrost a nie na sama wartość. No po tylu szczepieniach to wyniki powinny się poprawić. A masz wyniki allo?

reklama
3cm z małym kawałeczkiem, już tak od 16 tyg bo wcześniej nie mierzyła , liczę na to że taka moja uroda i nie będzie się dalej skracać.. Teraz mam wizyte po 4 tygodniach więc zobaczymy jaki pomiar będzie...
To całkiem niezła szyjka :)
Oby trzymała tak pięknie jak najdłużej :) Jak oszczędzasz się itd, to będzie dobrze:)
pozdrawiam!

Dziewczyny, przepraszam że tak się wcinam ale czy któraś z Was może rzucić okiem na ten wynik immunofenotypu? Ginekolog napisała mi że wynik nie jest prawidlowy i konieczne będzie włączenie immunoterapii biernej 🙄 w googlach piszą straszne rzeczy na ten temat 😫 myślałam że wystarczy sam encorton... Wizytę mam dopiero za miesiąc, odległe terminy 😞 a ja jutro mam dostać @, jesteśmy w trakcie starań i nie chce znowu czekać 😞😭

Załączniki

• IMG_20210317_122545.jpg
    IMG_20210317_122545.jpg
    138,5 KB · Wyświetleń: 142
reklama
Do góry