Więc jeśli mam wszystkie obecne aktywujące, które są wymienione na tej stronie to znaczy, że jest ok? Wiesz co to znaczy jak przy cenie jest napisane "norm" albo "del"?Zobacz sobie ten artykuł, wypisane są kiry, które są hamujące, a które aktywujące. Jeżeli jest mało aktywujących to jest problem z implantacją zarodka.
reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Kraków - Szpital Uniwersytecki na Prokocimiu [emoji846]Dziewczyny gdzie mogę zrobić badania na typowanie kir, allo mrl, test cytotoksyczny na p/c limfocytom męża?
zenka89
Początkująca w BB
Kraków - Szpital Uniwersytecki na Prokocimiu [emoji846]
A oprócz Krakowa?
P
Badania te robią też w Albad Wodzisław ŚląskiA oprócz Krakowa?
czarna_mala
Fanka BB :)
Łódź chyba, w APC zrobisz [emoji6]A oprócz Krakowa?
Hej. We wtorek byłam u gin, jest malutki zarodek z bijącym serduszkiem, ale lekarz zauważył że zarodek zwalnia pracę, wg OM 7 tc a z usg 6t1d , beta tez przychamowala, bo przyrost jest 47%. Lekarz na spokojnie, zlecil wlew, przepisał pregnyl i dorzucil jeszcze jakies dwa mankamenty. Kolejna wizyta za dwa tygodnie, muszę czekać. Zobaczymy, wszystkie moje wczesniejsze porodnienia to własnie przełom 6/7 t
reklama
@Nota83 Trzymamy kciuki❤Hej. We wtorek byłam u gin, jest malutki zarodek z bijącym serduszkiem, ale lekarz zauważył że zarodek zwalnia pracę, wg OM 7 tc a z usg 6t1d , beta tez przychamowala, bo przyrost jest 47%. Lekarz na spokojnie, zlecil wlew, przepisał pregnyl i dorzucil jeszcze jakies dwa mankamenty. Kolejna wizyta za dwa tygodnie, muszę czekać. Zobaczymy, wszystkie moje wczesniejsze porodnienia to własnie przełom 6/7 t
Gratuluję reszcie której się udało muszę przebrnąć przez wszystkie strony ale jakoś to będzie
Podziel się: