reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kasiula222 czytałaś może o wpływie mutacji na zd, ja kiedyś trafiłam na tę stronę.
Dziewczyny ja polecam Wam szukanie lekarzy naprotechnologów w okolicy. Oni mają wiedzę z mutacji, immunologii, niczego nie olewają, nie zostawiają przypadkowi.
Tak czytałam to już dlatego też zrobiłam to badanie mutacji

reklama
@kasiula222 gratuluję [emoji3590]
Na początek warto zbadać beta HCG, TSH, ddimery. Progesteronu nie ma sensu badać, bo trudno go zbadać jednym badaniem, a i tak leki masz. Dupek 3x1, albo 2x2 na początek wystarczy. Pamiętaj, że on nie wychodzi w badaniu. No i z całą pewnością bierz Wit d3 2000j.i kwas foliowy metylowany min 400. Trzymam kciuki za ciąg dalszy

@kasiula222 gratuluję [emoji3590]
Na początek warto zbadać beta HCG, TSH, ddimery. Progesteronu nie ma sensu badać, bo trudno go zbadać jednym badaniem, a i tak leki masz. Dupek 3x1, albo 2x2 na początek wystarczy. Pamiętaj, że on nie wychodzi w badaniu. No i z całą pewnością bierz Wit d3 2000j.i kwas foliowy metylowany min 400. Trzymam kciuki za ciąg dalszy
Dzięki takbtez zrobię nie wiem jeszcze czy warto tdn acofil brać tak w ciemno.. Zastanawiam się nad tym

Nie mam tego badania zrobionego bo przez covid tak odciągałam zrobienie tych badań że nie zrobiłam a jeden lekarz zalecił brać w sumie w ciemno. W którym tygodniu jesteś? Jakie leki bierzesz?
teraz jestem w 10t2d. Właśnie odstawiłam accofil, bo miałam brać do zakończenia 9 tyg. Brałam 1/3 dawki co 3 dni z ampułki 30 mln j. Do tego encorton rano 10 i po poludniu 5 mg, Clexane aktualnie 1,0 po badaniu anty xa mam zwiększoną dawkę, luteinę dopochwową 2x 3 tabl po 100 mg, na noc glucophage 1000 xr, rano jeszcze letrox 100 bo mam niedoczynnosc. Biorę też plaquenil, ale to na moją chorobę autoimmunologiczną. Witaminy tylko metyle, wit d 4000, jod, selen, duuuużo tego. Na wzmocnienie zarodka w 6 tyg lekarz dał mi zastrzyki z pregnylu.

@Koti81 skąd masz plaquenil? Ja musiałam przerwać branie w kwietniu, bo nigdzie nie chcieli mi sprzedać (miałam receptę). Chwyciłam się supli (bromelaina i kwercetyna), w które średnio wierzę, ale z braku laku i kit dobry. Fakt, odstawiłam suple w sierpniu i teraz musiałam wrócić, bo znowu dostałam pierwszych objawów.

reklama
@Koti81 skąd masz plaquenil? Ja musiałam przerwać branie w kwietniu, bo nigdzie nie chcieli mi sprzedać (miałam receptę). Chwyciłam się supli (bromelaina i kwercetyna), w które średnio wierzę, ale z braku laku i kit dobry. Fakt, odstawiłam suple w sierpniu i teraz musiałam wrócić, bo znowu dostałam pierwszych objawów.
jak tylko się pojawiły wzmianki, że plaquenil działa na covida, załatwiłam sobie recepty i nakupowałam na zapas na kilka miesięcy, bo coś czułam że będzie problem. A biorę 7 lat ... Patrzyłam teraz na kto ma lek, to już normalnie niby jest dostępny.

Do góry