reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny mam pytanie, jestem w 23Tc+3, 07.05 mam ostatnia konsultację z Profesorem Malinowski i kazał mi wykonać we własnym zakresie dimery i Aptt i morfologię i dzwoniły do mnie z labu, że dimery mam bardzo podwyższone na 1061 i pytała czy biorę leki przeciwzakrzepowe i powiedziałam, że tak. Biorę heparynę 0.4 i acard 150. To jakoś przy tych lekach aż tak przekracza wartości? Norma jest do 500.
Zdecydowanie są ok 😉 Do mojej koleżanki dzwonił lekarz z Luxmedu o 23:00, że ma straszny wynik (1600) i natychmiast na sor ją skierował, a na sorze tylko się popukali w głowę, co to za lekarz i że to wynik jak najbardziej prawidłowy ☺

Dziewczyny dzwoniła do mnie pani od prof Malinowskiego i allo 22,9%...6 maja mam wizyte i wtedy też prof już dzzis zlecił kolejna szczepionke czy któraś tak miała że. Robiła szczepienie to dodatkowe i prof nna tej wizycie zlecił już zalecenia do starań czy jednak znów potem badał allo??

Ja miałam tak samo i byłam 15.04.2020 miałam wizytę i doszczepienie plus zielone światło na staranie się także zobaczymy termin miesiączki mam na 6.05 także czekam co wyjdzie 😉🥰

@monikao777 Ja miałam 21.9% na wizycie doszczepienie same pulowane i zielone światło do transferu, transfer udany i 2 doszczepienia już w ciąży.
Ok. Właśnie zastanawia mnie dlaczego prof dalej zlecił mąż plus pullowane a nie samo pullowane... Też właśnie wtedy co wizyta mam to szczepienie... Mam nadzieję że dr wtedy już da zalecenia ddo staran...

Czy jak skończył mi się acard 150 i zapomniałam sobie kupić to jak na wieczór wezmę dwie 75 to też będzie ok?
Czy w lekach to nie jest taka prosta matematyka? 🤔

Czy jak skończył mi się acard 150 i zapomniałam sobie kupić to jak na wieczór wezmę dwie 75 to też będzie ok?
Czy w lekach to nie jest taka prosta matematyka? 🤔
Jest prosta matematyka możesz wziąść 2 i będzie dobrze. Co do d-dimerów już tu @Destino napisała wszystko jest dobrze u mnie w 8 miesiącu było coś 1600 i to już był max

reklama
Do góry