dagmarie25
Fanka BB :)
@burczuś mi chodzi tylko o to że teraz nie jest czas na pisanie niepotwierdzonych badaniami i artykułami medycznymi informacji. Mamy trudna sytuację i nie ma co stresować dziewczyn. Jeśli masz oczywiście artykuły medyczne mogące to wszystko potwierdzić to wrzuć to na forum. Natomiast jeśli nie to myślę że teraz nie jest czas na takie dywagacje bo są tu dziewczyny świeżo po szczepieniach w początkowej ciąży i zmagajace się z ogromnym stresem odnośnie samej ciąży ale i pandemia na świecie. Ja sama jestem teraz mega wyczulona na niepotwierdzone informację. Bardzo się boję i martwię o siebie i dziecko i uważam że tersz mamy taki specyficzny czas gdzie powinno się bardzo ostrożnie wyrażać swoje zdanie w szczególności jeśli nie możemy poprzeć to artykułami medycznymi z wiarygodnymi badaniami.
Mam nadzieję że się nie pogniewasz za moja opinie ale tak jak pisalam sama jestem w trudnej sytuacji i już parę razy było tak że wyczytalam coś co ktoś napisał siedziałam i płakałam ze strachu przez pół dnia a później wujek(lelarz) musiał mi tłumaczyć że to wszystko nie prawda.... szkoda mojego stresu było i od tego mamy lekarzy żeby rozwiewali nasze wątpliwości.
Ps. Ja nie mówię ze bez szczepień nie uda się dziewczynom bo akurat ja jestem zdania ze kiedyś, za którymś razem każdej się uda.... organizm tak się zmienia że wszystko jest możliwe.
Ja jestem przykładem że dawka encortonu 40mg, clexane 80mg, intralipidu 1xw tyg, zastrzyki z cimzi itp... nie zawsze pomaga.... mi nie pomogło bo na takim zestawie straciłam 3cią ciążę.
Mam nadzieję że się nie pogniewasz za moja opinie ale tak jak pisalam sama jestem w trudnej sytuacji i już parę razy było tak że wyczytalam coś co ktoś napisał siedziałam i płakałam ze strachu przez pół dnia a później wujek(lelarz) musiał mi tłumaczyć że to wszystko nie prawda.... szkoda mojego stresu było i od tego mamy lekarzy żeby rozwiewali nasze wątpliwości.
Ps. Ja nie mówię ze bez szczepień nie uda się dziewczynom bo akurat ja jestem zdania ze kiedyś, za którymś razem każdej się uda.... organizm tak się zmienia że wszystko jest możliwe.
Ja jestem przykładem że dawka encortonu 40mg, clexane 80mg, intralipidu 1xw tyg, zastrzyki z cimzi itp... nie zawsze pomaga.... mi nie pomogło bo na takim zestawie straciłam 3cią ciążę.