reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nie wiem co on kombinuje ale chce spac i nie pamietac. Poczekam lepiej do piatku i pojade z mezem bo maz tez nalega ze mam czekac na niego i nigdzie sama nie jechac. I wtedy powuem ze jestem z kims i ze chce spac. Bo w sumie ja sama zapyralam lekarza czy moge sie sama zawieźć i przywieźć to podumal i stwierdzil ze ok, ze najwyzej poleze godz dwie dluzej az znieczulenie pusci i powolutku wroce. Ale tak to powiedzial ze teraz nie wiem jakie mialoby byc to znieczulenie
Kitki jeśli Cię znieczula ogólnie to że zapamietasz moment odlotu i tyle. Potem zwykle podpaski wystarcza. Zaś co do auta to nie jest to rozsądne. Ja tak wróciłam ale potem pukalam się w głowę za głupotę. 40km to dużo.
Też dostawalam pierwsze tabsy na rozluznienie choc szyjka nie puszczala

@nafoczka wiem ze nierozsadne dlatego zdecydowalam sie czekac do piatku na męża. Ale mimo ze staje na glowie to prawdopodobnie nie zdarzy bo utknął w holandii i ma jakis tam problem. Do tego korki na granicy. Raczej i tak bede zdana na siebie. Oby tylko udalo mi sie komus wcisnac synka. Corka ma 11 lat i bez ptoblemu zostanie pol dnia sama. Ale z nim cos musze zrobić. Teraz to moj glowny problem. Pozniej bede sie martwic jak wroce. Najwyzej taxi wezme jak bede sie zle czuła. Jakos ogarne chociaz wolalabym z mezem. Strach przed nieznanym mnie przeraża. Co tu duzo gadac, boje sie. Ale nie ja pierwsza i nie ostatnia, jakos przeżyje [emoji6] za bardzo wyjscia nie mam
Kitki jeśli Cię znieczula ogólnie to że zapamietasz moment odlotu i tyle. Potem zwykle podpaski wystarcza. Zaś co do auta to nie jest to rozsądne. Ja tak wróciłam ale potem pukalam się w głowę za głupotę. 40km to dużo.
Też dostawalam pierwsze tabsy na rozluznienie choc szyjka nie puszczala

@nafoczka wiem ze nierozsadne dlatego zdecydowalam sie czekac do piatku na męża. Ale mimo ze staje na glowie to prawdopodobnie nie zdarzy bo utknął w holandii i ma jakis tam problem. Do tego korki na granicy. Raczej i tak bede zdana na siebie. Oby tylko udalo mi sie komus wcisnac synka. Corka ma 11 lat i bez ptoblemu zostanie pol dnia sama. Ale z nim cos musze zrobić. Teraz to moj glowny problem. Pozniej bede sie martwic jak wroce. Najwyzej taxi wezme jak bede sie zle czuła. Jakos ogarne chociaz wolalabym z mezem. Strach przed nieznanym mnie przeraża. Co tu duzo gadac, boje sie. Ale nie ja pierwsza i nie ostatnia, jakos przeżyje [emoji6] za bardzo wyjscia nie mam

Kochana spokojnie. Sam zabieg na prawdę, w znieczuleniu ogólnym i pamiętasz tylko że zasypiasz. Obudzisz się po wszystkim, będzie dobrze. U mnie nawet nie było bólu fizycznego, lekkie cmienie jak na @, nawet ciężko to bólem nazwać. Gorzej było psychicznie, no ale to już znasz niestety.... trzymam kciuki za Ciebie :*

Dziewczynki doradzcie, zaczynam plamic krwią, nic mnie nie boli brzuch ani nic. Poprostu jakbym @ dostawala. Musze jechac dzis na ip czy moge jutro? Dzis nie ma mojego lekarza. Poza tym nie jestem na czczo.
Są jakieś szanse ze sama sie oczyszcze? Ciąża wyglada na 7 tyg wiec duza nie jest.

Kurde juz ten 1 dzien moglo poczekać. Zawsze pod gorke

Dziewczynki doradzcie, zaczynam plamic krwią, nic mnie nie boli brzuch ani nic. Poprostu jakbym @ dostawala. Musze jechac dzis na ip czy moge jutro? Dzis nie ma mojego lekarza. Poza tym nie jestem na czczo.
Są jakieś szanse ze sama sie oczyszcze? Ciąża wyglada na 7 tyg wiec duza nie jest.

Kurde juz ten 1 dzien moglo poczekać. Zawsze pod gorke
Oczywiście że jest szansa. Ja w 10 tygodniu oczyszczalam się sama w domu i pięknie się oczyściło. Tak możesz poczekać do jutra. Tak szybko niestety się to nie dzieje.

Dziewczyny popatrzcie na siępomaga akcja dla szpitali

Ostatnia edycja:
@Kitki nigdzie nie musisz jechać. Ja w podobnej sytuacji zadzwoniłam do gina i pow żeby jechać. A ja pytam po co i że chce zostać w domu. A on że faktycznie nie ma po co i w domu przeszłam to o wiele lepiej niż wcześniejsze w szpitalu

reklama
@iveo @Destino - dziekuje Wam za odpowiedz.
Od poludnia mam armagedon. Z toalety wstac nie moge. Leje sie ze mnie ciurkiem a takie rzeczy lecą ze masakra. Jakbym co najmniej trojaczki ronila. Sorry za szczegoly. Urodzilam 2 dzieci ale ten bol jest o wiele gorszy od bólu po cc. Jem na zmiane ibuprofen z nospa. Pomaga chociaz na godz a pozniej odliczam czas kiedy moge wziac kolejna dawke. Ogolnie kreci mi sie juz w glowie i słabo mi. I jesli do rana chociaz troche sie nie uspokoi to chyba jednak pojade bo caly weekend przede mna. Tylko nie wiem jak oni mnie zbadaja, uzywam tych wielkich podpasek i zmieniam je co 15 min albo i czesciej. Zanim wejde na fotel to pol pokoju im zaleje. Jestem przerazona tym jak to wyglada. Dlugo to tak sie leje z czlowieka? Dzien, dwa, tydzien?

Moje dzieci dzis samopas. Poszly brudne spac. I same musialy sie nakarmic bo ja okupowalam lazienke [emoji853] dobrze ze corka juz taka duza to ogarnela temat.

Do góry