Charlotte21
Fanka BB :)
Ja jestem z Katowic.Mieszkam na Śląsku. Chodziłam do lekarza w Katowicach który myślałam ze się zna, jednak wyszło inaczej
Dr Horak bardzo polecany, wiem ze wielu dziewvzynom pomógł. Do mnie jednak nie "przemowil ". Jak do niego trafiłam to nie bylam ciezkim przypadkiem. Bo tylko staralam się 2 lata o ciaze. Wiec mysle że to dlatego. Jakbyn trafila po dwoch poronieniach to mysle że nasza wspolpraca byłaby inna
Dr Janosz - dla mnie wybawieniem byla. Psychologiem i ginekologiem jednym. Dala mi ogromne wsparcie za co jestem wdzieczna. Juz przyjmuje w Angeliusie w wybrane dni i w swojej nowej przychodni zalozonej z mezem w Rudzie Slaskiej. MED-SILESIA. Chodzilam do niej do czasu jak miala rodzic. Urodzila syna i po miesiavu już przyjmuje. W tym czasie przeoisana zostalam do jej męża dr Bodzka. I tam zostało.
Mnie uratowała dr Janosz. Moze czasem za duzo ja chwalę, ale moim zdaniem to dobra lekarka, ktora troszczy sie o pacjenta. Rozmawia z nim, tłumaczy, współczuję i uklada plan pracy. Jest otwarta na propozycje. ale jak kazdy lekarz zna innych lekarzy i wszystko tez jest napredzane kasa. przyjmowalam wlewy ktore można bylo brać w domu a mnie namawoala abym robila w klinice. Wtedy czułam się bezpieczniej pod okiem poelegniarek ale jakby powiedziala że można w domu to pewnie bym tak zrobiła.
Dr Bodzek- przyjmuje w Rudzie Slaksiej w swoim gabinecie i w Angeliusie w Katowicach. Fajny czlowiek. Widac że ostatnio zapracowany. Dobrze wykonuje badaniam. Nie jest tak opiekunczy jak de Janosz, ale to mężczyzna. Inaczej podchodzi do pewnych rzeczy. maja tam świetny sprzet.