reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Miałam brać po teście pozytywnym ale zrobiłam go gdzieś ok 9 dni po owu i byla tyci kreska już poszedł w ruch steryd i zastrzyki. Przy obecnej ciąży po teście pozytywnym
Bardzo wszystkim dziękuję za odpowiedzi.. ja mam brać po teście, więc po prostu jak będę testować i będzie choćby nikły cień, to będę brać w takim razie.. w sumie ja nigdy nie wiem, kiedy jest dokładnie owu, więc też byłoby mi troszkę ciężko zacząć brać po owulacji ;)

reklama
Moje drogie z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia życzę wam duuuuuuzzzo zdrowia, bo bez niego ciężko... Wiele, wiele radości z każdej najdrobniejszej chwili zycia, mnóstwo życzliwych osób wokół was, ogromu nadziei nawet wśród najtrudniejszych doświadczeń, a nade wszystko wytrwałości i spełnienia najskrytszych marzen

Załączniki

• 1577125260361.jpeg
    1577125260361.jpeg
    97,1 KB · Wyświetleń: 111
  • 1577125260361~2.jpeg
    1577125260361~2.jpeg
    96,8 KB · Wyświetleń: 93
  • 1577125260361~2.jpeg
    1577125260361~2.jpeg
    96,8 KB · Wyświetleń: 103
Niech te Święta będą niezapomnianym czasem, spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę aby odbyły się w spokoju, radości, wśród rodziny, przyjaciół, oraz wszystkich bliskich, dajac radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok... ♡ wasza działająca z ukrycia moderatorka ♡

reklama
Do góry