reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny poratujcie. ! Czas to tutaj na forum wymieniany jest dobry magnez do brania. Przejrzałam już tyle stron wstecz A nie znalazłam. A nie zapisałam sobie.
Ja brałam teraz ASMAG ale akurat w aptece nie ma.

reklama
Ja brałam maglek ma taki skład jak magneb6 polecam.

@Luna123456 ja byłam u dr Rudol po pierwszym przedwczesnym porodzie, super człowiek, mega empatyczna, duża wiedza i gdyby nie odległość i to, że szpital w którym pracuje nie ma 3go stopnia referencyjnosci to pewnie bym u niej została.
Dziewczyny do dr Cygal nie udało mi się umówić ale znalazłam inna dr Patrycja Rudol mam nadzieję że ona może pomoże.

Ja brałam maglek ma taki skład jak magneb6 polecam.

@Luna123456 ja byłam u dr Rudol po pierwszym przedwczesnym porodzie, super człowiek, mega empatyczna, duża wiedza i gdyby nie odległość i to, że szpital w którym pracuje nie ma 3go stopnia referencyjnosci to pewnie bym u niej została.
Ma duzo pozytywnych opini az nie moglam uwiezyc ze tak szybko dostane sie do niej.Dzieki jesxcze bardziej mnie przekonalas.Moj obecny lekatx tez jest ok ale brakuje mu tskiego podejcia z sercem ktory nie tylko sie zna ale i zrozumie moje obawy bo szczerze mowiac jestem totalnie w rozsypce i brak mi nadzieji..ale jak mysle o was to wiem ze musze nyv silna bo wy wdxystkie tez jestescie.Kiedy max mi zyczyl na Swieta bysmy wreszcie sie doczekali dxieciatka to lzy stanely mi w oczsch bo rok temu byly te same zyczenia 😭Dziewczyny mam dwa troche rozne nazwy ale to dlstego bo zmienilam telefon i jakos tak pisze raz z tego raz z drugiego ale to wciaz ja.😂

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, udzielalam się na tym forum już dawno temu, ostatnio już nie bo pogodzilam się z faktem że nie jest mi dane mieć drugie dziecko.
Teraz przed Świętami przez powtarzające się bóle żołądka zrobiłam badanie z krwi na bakterie helicobacter pyroi noi wyszlo. Dodatnie 6.
Nikt wcześniej mi tego nie zlecil, chociaż koleżanki z tego forum mnie informują że lekarze zlecają też to badanie.
Mam pytanie czy któraś z Was miala ten helicobacter?

reklama
Do góry