reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 teraz biorę femibion plus właśnie żeby witaminy uzupełnić. Odstswiona mam luteine dopochwowa biorę teraz podjezykowa nie wiem czy to dobra zmiana zobaczymy. Właśnie z tym acardem ciężko bo z lekarzem trochę boimy się odstawic ja wolałam nie i mówił żeby tylko połówkę brać.
Dobrze że zmieniłaś luteine. Co prawda ta podjezykowa jest okropna w smaku, mnie strasznie mdlilo po niej, ale lekarz nie uznawal dupka także dla dzidzi dzielnie ssalam ;) A miałam dawkę 3x3 Więc często i długo się rozpuszczalo. Co do acardu, zrobisz jak uważasz, Ale ja też bym przy plamieniach i krwiakach odstawiłam, bo to będzie powodować większe i dłuższe krwawienia.

Dziewczyny może głupie pytanie jak bralyscie luteine podjezykowa? Ja prxepilam ja woda a tu chyba trzeba ssac:/ z tego całego stresu nie pomyślałam o tym:(
Ten raz się noc nie stanie, spokojnie ;) ale następna dawkę trzymaj tak jak nazwa mówi, pod językiem ;)

@roki_1991 tak już dziś normalnie pod jezyk:) wczoraj miałam chyba zaćmienie jakieś ogólnie teraz jestem bardzo rozkojarzona przez to wszystko. Właśnie moi lekarze trochę boją chyba reż mi odstawić acard że też dużo dobrego może robić. Biorę połówkę i lęk przeciwko krawieniu. Ja nawet powiem Ci wolę ta lutke podjezykowa trochę zły smak ale i tak lepiej niż dopochwowa bo bardzo mnie bolało już przy władaniu suchość tam miałam i uczucie że mi się cofa czaly czas miałam wrażenie że coś mi się wyleje. Ale dziękuję za wszystkie rady jesteście Kochane! :)

Dziewczyny, a czy wy bierzecie leki (heparyna+steryd) od owulacji, czy od pozytywnego testu? Ciekawi mnie jakie macie zalecenia, bo ja dopiero od pozytywnego testu..

reklama
Dziewczyny, a czy wy bierzecie leki (heparyna+steryd) od owulacji, czy od pozytywnego testu? Ciekawi mnie jakie macie zalecenia, bo ja dopiero od pozytywnego testu..
Miałam brać po teście pozytywnym ale zrobiłam go gdzieś ok 9 dni po owu i byla tyci kreska już poszedł w ruch steryd i zastrzyki. Przy obecnej ciąży po teście pozytywnym

Do góry