reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Pod język, i ssać
Dziewczyny może głupie pytanie jak bralyscie luteine podjezykowa? Ja prxepilam ja woda a tu chyba trzeba ssac:/ z tego całego stresu nie pomyślałam o tym
@Oczekujaca123 dzieki ale chyba nic się nie stało że popilam woda? jestem tak zakręcona że nie potrafię racjonalnie już chyba myslec
Oczekujaca123
Myślę, że nie
@Oczekujaca123 dzieki ale chyba nic się nie stało że popilam woda? jestem tak zakręcona że nie potrafię racjonalnie już chyba myslec
@Oczekujaca123 dziekuje bo już w stresie
Luna 33344
Wiki moze nie na temat ale robilas moze tez badanie kir?Dziewczyny może głupie pytanie jak bralyscie luteine podjezykowa? Ja prxepilam ja woda a tu chyba trzeba ssac:/ z tego całego stresu nie pomyślałam o tym
@Luna 33344 tak ja mam kir bx
Luna 33344
Ok bo tak sobie pomyslalam ze moze wystarczylyby u mnie tez wlewy ale chyba jednak nie.Dzieki Kochana.@Luna 33344 tak ja mam kir bx
dagmarie25
@Luna 33344 ja mam kir aa i u mnie wlewy nie pomogly, miałam w poprzedniej ciąży intralipid i się nie udalo.
reklama
@dagmarie25 dzieciaczki powoli zdrowieją, ale bardzo powoli. Helenka rozszerza dietę. Jak coś zje z posiłków stałych to po ten nie chce pić. No i mleko już jej nie smakuje, a za bardzo nic innego nie może też. Takie trochę błędne koło. Musi też przy tym wciąż przybierać na wadze, a z tym też różnie. Jednak wczoraj zjadła ryż z jabłkiem bez mielenia i 2,5 placuszka z jabłka, banana i jajka. Robi postępy. Pełza po całym domu i kombinuje różne rzeczy jak zrobić by się udało. I powolutku przybiera postać do raczkow. Wtedy nic jej już nie będzie ograniczac
Podziel się: