reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czesc dziewczyny.Odebralam wynik nk i mam 22 a norma do 33 co sadzicie o tym wyniku?Chodzila ktoras do dr Sydora jakie badania powinnam miec na pierwszej wizycie?

Ostatnia edycja:
reklama
@Luna 33344 miałam takie same nk i to raczej był mój problem choć wiadomo że w 100%tego nie wiem.według mojej lekarki to było za dużo chociaż Pasnik nie uważał że to jest za dużo.

Ostatnia edycja:
@Luna 33344 miałam takie same nk i to raczej był mój problem choć wiadomo że w 100%tego nie wiem.według mojej lekarki to było za dużo chociaż Pasnik nie uważał że to jest za dużo.
Ja ide do Sydora w styczniu nie wiesx czy on przepisuje cos na to mam jeszcze kir aa.Martwie sie ze tak jak Sacha nic mi nie przepisze .Maz juz jest zrezygnowany boje sie ze jak wyjfziemy z niczym to zrezygnuje juz calkiem.

@Luna 33344 a różnie mam jeszxze budzenia martwi mnie to czy to przez tego schidzacego krwiaka taki czuje niepokój i nie wiem czy przez to mnie brzuch boli. Ogólnie to 10 tydzień się zaczyna i cały czas leżę lekarz mówił żeby do 1 trymestr lezec. Musisz znaleźć dobrego lekarza mi dr Janosz dała nadzieję a też już ze mną kiepsko było i nadal nie jest kolorowo bo już cały czas będę się bac. Trzeba walczyć i zobaczysz że się uda! :)

@Luna 33344 a różnie mam jeszxze budzenia martwi mnie to czy to przez tego schidzacego krwiaka taki czuje niepokój i nie wiem czy przez to mnie brzuch boli. Ogólnie to 10 tydzień się zaczyna i cały czas leżę lekarz mówił żeby do 1 trymestr lezec. Musisz znaleźć dobrego lekarza mi dr Janosz dała nadzieję a też już ze mną kiepsko było i nadal nie jest kolorowo bo już cały czas będę się bac. Trzeba walczyć i zobaczysz że się uda! :)
Kochana na pewno przez tego krwiaka resztki jakies wychodza.To spory tydzien teraz juz bedzie wszystko dobrze .Jak ja bym chciala juz byc w tak wysokiej ciaxy.

reklama
@Luna 33344 intralipid miałam podany w owulacje mniej więcej kiedy wypadła po owulacji zaczęłam encorton z duphostanem brać i od kiedy wiedziałam o ciąży intralipid co 3 tyg teraz co 2 tyg. Ale też do tego masa innych leków bo u mnie były bliźniaki na początku.

Do góry