Możesz spokojnie brać.. w sumie te witaminy mają podobne składy.. możesz zawsze sobie zobaczyć porównanie składu na internecieDziewczyny znowu proszę o pomoc. Lekarz oprócz folian 400 solgar kazał mi brać jeszxze witaminy. Wysłałam męża i kupił femibion plus polecacie to czy jest coś lepszego?
reklama
dziewczyny bylam dzisiaj na usg
dzidzia na tych sterydach rosnie jak na drozdzach ma 25mm juz i wychodzi 9t2d a ja jestem 8t2d
ale mam krwiaczka ... wiem ze heparyna i acard na te krwiaki maja wplyw ... tylko nie wiem jaki czy moge cos zrobic zeby szybciej sie wchlonal ??
dzidzia na tych sterydach rosnie jak na drozdzach ma 25mm juz i wychodzi 9t2d a ja jestem 8t2d
ale mam krwiaczka ... wiem ze heparyna i acard na te krwiaki maja wplyw ... tylko nie wiem jaki czy moge cos zrobic zeby szybciej sie wchlonal ??
Na czas leczenia krwiaka warto odstawić acard, albo brać co 3-4 dni. Choć najczęściej się odstawia. Zostaje heparynadziewczyny bylam dzisiaj na usg
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Moje doświadczenia w ciąży z Zosią udaną i donoszoną miałam też krwiaczka ale ja nie plamiłam krwawiłam itd on był mały ok 2-4 mm żadnych leków miałam nieodstawiać to zdanie prof. Malinowskiego. Jego zdaniem na temat ciaży i krwiaków jest takie , że należy acard odstawić tylko w momencie jak sie zacznie plamienie czy krwawienie. U mnie obyło sie bez krwawień krwiak się wchłonie mimo brania leków.dziewczyny bylam dzisiaj na usg
@Wikunia7 dokladnie wszystko jedno jakie ja biorę fembion tak mi radził Malinowski.
Paula919191
Super faktycznie rośnie jak na drożdżach co do pytania nie pomogę bo pojęcia nie mamdziewczyny bylam dzisiaj na usg
burczuś
Ja mam namiar do bardzo dobrego psychologa(wg dr Janosz). Pracuje w hospicjum dziecięcym,wiec ma doświadczenie w pracy z rodzicami po stracie. Jakby co to dam namiar.@Oczekujaca123, chodzę do psycholog, fajna babeczka, ale czasem wychodziłam lekko... sama nie wiem, jak to nazwać "zmieszana", miałam problem z lękiem na początku ciąży i z tym, że ten lęk zaszkodzi dziecku, nie mogłam spać i bolał mnie brzuch. Chyba chciałam usłyszeć, że lęk i stres jest normalny po przejściach i nie zaszkodzi dziecku. Dopiero jak zaczęłam sama czytać, o badaniach na temat stresu to się trochę uspokoiłam. Co to za psycholog, którego polecasz?
reklama
Porzeczka1234
To odstaw acard na 4-7 dni jak będzie wszystko ok to wrócisz do brania . I pamietaj , ze acard w organiźmie utrzymuje się do 7 dni to tak w razie strachu przed odstawieniemno ja jako takich plamien czy krwawien nie mam
ale od wczoraj resztki luteiny mi sie zabarwiaja na taki szarawy kolor ...
Podziel się: