reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny znowu proszę o pomoc. Lekarz oprócz folian 400 solgar kazał mi brać jeszxze witaminy. Wysłałam męża i kupił femibion plus polecacie to czy jest coś lepszego?
Możesz spokojnie brać.. w sumie te witaminy mają podobne składy.. możesz zawsze sobie zobaczyć porównanie składu na internecie

reklama
dziewczyny bylam dzisiaj na usg
dzidzia na tych sterydach rosnie jak na drozdzach :) ma 25mm juz i wychodzi 9t2d a ja jestem 8t2d :)
ale mam krwiaczka ... wiem ze heparyna i acard na te krwiaki maja wplyw ... tylko nie wiem jaki :( :( czy moge cos zrobic zeby szybciej sie wchlonal ??

dzidzia na tych sterydach rosnie jak na drozdzach :) ma 25mm juz i wychodzi 9t2d a ja jestem 8t2d :)
ale mam krwiaczka ... wiem ze heparyna i acard na te krwiaki maja wplyw ... tylko nie wiem jaki :( :( czy moge cos zrobic zeby szybciej sie wchlonal ??
Na czas leczenia krwiaka warto odstawić acard, albo brać co 3-4 dni. Choć najczęściej się odstawia. Zostaje heparyna

Moje doświadczenia w ciąży z Zosią udaną i donoszoną miałam też krwiaczka ale ja nie plamiłam krwawiłam itd on był mały ok 2-4 mm żadnych leków miałam nieodstawiać to zdanie prof. Malinowskiego. Jego zdaniem na temat ciaży i krwiaków jest takie , że należy acard odstawić tylko w momencie jak sie zacznie plamienie czy krwawienie. U mnie obyło sie bez krwawień krwiak się wchłonie mimo brania leków.

@Wikunia7 dokladnie wszystko jedno jakie ja biorę fembion tak mi radził Malinowski.

Super :) faktycznie rośnie jak na drożdżach :) co do pytania nie pomogę bo pojęcia nie mam

@Oczekujaca123, chodzę do psycholog, fajna babeczka, ale czasem wychodziłam lekko... sama nie wiem, jak to nazwać "zmieszana", miałam problem z lękiem na początku ciąży i z tym, że ten lęk zaszkodzi dziecku, nie mogłam spać i bolał mnie brzuch. Chyba chciałam usłyszeć, że lęk i stres jest normalny po przejściach i nie zaszkodzi dziecku. Dopiero jak zaczęłam sama czytać, o badaniach na temat stresu to się trochę uspokoiłam. Co to za psycholog, którego polecasz?
Ja mam namiar do bardzo dobrego psychologa(wg dr Janosz). Pracuje w hospicjum dziecięcym,wiec ma doświadczenie w pracy z rodzicami po stracie. Jakby co to dam namiar.

reklama
Do góry