reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Wikunia7 dziewczyny maja różne plamienia, krwawienia, dziwne służy i wszystko jest ok. Skoro beta tyle urosła u Ciebie tez może być. Ja teraz nic nie miałam, co by wskazywało na spadek żadnych objawów, a dziś pewnie już jest 10.

Ja bym polecała iść do łodzi jeśli będzie trzeba szukać dawcy bo to jakieś dziwne
Ja się szczepilam w lodzi 6 pullowanych zaszłam w ciążę od razu
A wczesniej jaki mislas problem poronienia czy nie moglas zajsc.U mnie poronienia sa problemem ostatmie cztery beta wxrosla do 30 .Tak dziwne z tym dawca nie mam kogo wziasc tym bardziej ze staramy sie w tajemnicy nikt nic nie wie tylko jeden dobry kolega od meza .Rodzina nic nie wie .Nie mialas szczepien od meza tylko od raxu od dawcy ?

@Wikunia7 a moze jedź zbadać bete bo w tym momencie to bedzie najbardziej miarodajne. Lekarz moze jeszcze nic nie zobaczyć na usg i za wiele tez nie pomoze w tej chwili bo to bardzo wcześnie. Jak zrobisz bete to bedziesz wiedziała czy rośnie czy spada.

Dziewczyny nie wiem co pisać jestem tak riztrzesiona byłam u lekarza on pęcherzyka nie widział jedynie błonę śluzową która jest pogrubiona i na pewno ona się nie zluszczyla i to nie z tego plamie.. Zrobiłam sama betę i ponad 1000

reklama
@Wikunia7 na spokojnie, nic więcej nie zrobisz i wpływu na nic nie masz. Póki co jest wszystko dobrze, beta rośnie, pecherzyk jeszcze sie pojawi. Trzeba czekac, ewentualnie powtorz bete nawet jutro to bedziesz spokojniejsza ze idzie do góry ;) moze masz za mało progesteronu ? Badalas poziom ?

Do góry