@dagmarie25 no w ładnie nie zbadalam z tego pośpiechu ale jestem dość obstawiona progesteron em właśnie. Martwi mnie to że jeszxze pęcherzyka nie ma ale trzeba czekac
reklama
dagmarie25
Fanka BB :)
A ile i co bierzesz? U mnie jak bralam sam duphaston to bylo za malo a bralam 3x2tab i dopiero to plus luteina dopochwowa podnosilo poziom i plamien nie bylo. Ja bym zbadala poziom proga
@dagmarie25 biorę 3×2dup i 2×2 luteine
dagmarie25
No to sporo ja przy plamieniach dorzucilam lutki i bralam 3x2tab
3mam kciuki, bedzie dobrze tylko sie nie martw.
3mam kciuki, bedzie dobrze tylko sie nie martw.
@dagmarie25 no musze dać na luz możliwe że przy takiej becie nie widać jeszcze nic? Błonę mam mocno pogrubiona
dagmarie25
Pewnie ze mozliwe! Ciaza to nie matematyka dzisiaj pecherzyka nie ma a jutro już moze być to bardzo wczesna ciąża i mimo wszystko beta 1000 to nie jest dużo wiec pecherzyk ma jeszcze czas żeby sie pojawić.
Napewno wszystko będzie dobrze@dagmarie25 no musze dać na luz możliwe że przy takiej becie nie widać jeszcze nic? Błonę mam mocno pogrubiona
szkala
@dagmarie25 no musze dać na luz możliwe że przy takiej becie nie widać jeszcze nic? Błonę mam mocno pogrubiona
Cieszę się bardzo To jeszcze za wcześnie by było coś widać. To teraz szkoła cierpliwości. Ciesz się Kochana. 1000 to prześliczny wynik.
roki_1991
Nawet nie wiedziałam że ona przyjmuje w galenie byłam tam raz u jednej lekarki, ale była tak wredna stara torba, że więcej do niej nie poszłam@Wikunia7 wiem że dziś jest w bielsku białej klinika Galena
Widziałam że beta ponad 1000! Super na pewno jest wszystko w porządku. A ze przy takiej wartości nic nie widać to nie ma się co martwić, bo tak może być bierz leki i staraj się myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki!@szkala wiem że są różne ale po moich doświadczeniach mam złe myśli..
reklama
Podziel się: