reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Nadzieja2018 no ciężko było sie wyleczyć....jeśli jesteś na początku cyklu to moze faktycznie nie bierz i najwyzej zacznij pare dbi po owu albo od pozytywnego testu.
@_japoneczka brala leki do 14tc i urodziła zdrowe dziecko..... raka można też dostać przez poronienia (kosmowczak).... na forum duzo dziewczyn brało accofil i na szczescie nic im nie jest :) ryzyko jest.... zresztą jak przy kazdym leczeniu, każdy musi sam zdecydować na co jest w stanie sie zgodzić :)

reklama
Wpadam powiedziec, ze udalo sie. W sobote urodzil sie SN moj synek Ollie.
Moja historia w skrocie dla przypomnienia:
2 poronienia - jedno w 10 a drugie w 11tc.
W trakcie badan przez ostatnie 5 lat zdiagnozowano u mnie Hashimoto, endometrioze, mutacje MTHFR i czynnik V(R2), wysokie komorki NK 21,5% i wysokie ANA2 1:2560. Dodatkowo szyjka zdezelowana po 2 zabiegach LLETZ.
Przeszlismy dlugie starania o corke. Udalo sie po 3 IUI. Ciaza na Acardzie i duzej ilosci progesteronu. Krwawienia i plamienia od 5 do 11tc ze wzgledu na krwiak. Szew na szyjce z powodu skracania.
Obecna ciaza na Acardzie, Encortonie, Clexane i progesteronie. Ciaza zagrozona ze wzgledu na krotka szyjke. Szew zalozony w 14tc. W 22tc zagrozenie przedwczesnym porodem, ale udalo sie i donosilam ciaze do 39t2d :)

Nadal sledze w wolnych chwilach Wasza walke i kazdej z Was kibicuje i zycze nieskomplikowanych, nudnych ciaz i szybkich bezbolesnych porodow ❤️❤️❤️

W trakcie badan przez ostatnie 5 lat zdiagnozowano u mnie Hashimoto, endometrioze, mutacje MTHFR i czynnik V(R2), wysokie komorki NK 21,5% i wysokie ANA2 1:2560. Dodatkowo szyjka zdezelowana po 2 zabiegach LLETZ.
Przeszlismy dlugie starania o corke. Udalo sie po 3 IUI. Ciaza na Acardzie i duzej ilosci progesteronu. Krwawienia i plamienia od 5 do 11tc ze wzgledu na krwiak. Szew na szyjce z powodu skracania.
Obecna ciaza na Acardzie, Encortonie, Clexane i progesteronie. Ciaza zagrozona ze wzgledu na krotka szyjke. Szew zalozony w 14tc. W 22tc zagrozenie przedwczesnym porodem, ale udalo sie i donosilam ciaze do 39t2d :)

Nadal sledze w wolnych chwilach Wasza walke i kazdej z Was kibicuje i zycze nieskomplikowanych, nudnych ciaz i szybkich bezbolesnych porodow [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Gratulacje

Nadal sledze w wolnych chwilach Wasza walke i kazdej z Was kibicuje i zycze nieskomplikowanych, nudnych ciaz i szybkich bezbolesnych porodow [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Cudowny zapis [emoji272][emoji3531][emoji259]. Może foteczka dla spragnionych? No i GRATULACJE

reklama
@Destino prosze bardzo :)
07E31BDC-B305-491D-9122-8CE78D40BD4F.jpeg

Do góry