reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

:* kiedy wizyta ?
Mam nadzieję, że będzie miał jakiś pomysł i się uda.
Fakt cukrzyca , nadciśnienie to niepożądane choroby w ciąży, ale z o wiele gorszymi przypadłościami kobiety rodziły zdrowe dzieci. Ważne, żeby mieć to pod kontrolą;*
Wizyta już w połowie listopada taka znajoma do niego chodzi o 9na mnie zapisała do niego bo ona właśnie po 3 poronienia i teraz juz połowa tuż tuż. Nakreslila mu mój przypadek i powiedział do niej ze ma na mnie pomysł więc mam nadzieję że się uda a jeśli nie poradzi sobie ze mną to mnie przekaże do Przybycienia. Jakaś iskierka nadzieji jeszcze jest. A jak twoje maluchy. Bierzesz leki na nadciśnienie dalej bo ja nic nie biorę i muszę do kardiologa się wybrać bo jest podwyższone.

reklama
@kasiula222 Ciśnienie po ciąży mam idealne, więc leki odstawione, a to dziwne, bo na nadciśnienie chorowalam od 17r.z ;p można uznać, że ciąża mnie wyleczyla choć fakt powinnam częściej mierzyć żeby wylapac wysokie w razie czego.

Trzymam kciuki za owocną wizytę:*

Hej!

Szukam dziewczyn, które donosiły ciąże na lekach Prograf, Accofil.

Jestem po dwóch poronieniach...

Teraz wyszło, ze mam problemy immunologiczne i zastanawiam sie czy mam szanse ba dziecko :-(

Cześć Dziewczyny,
mam pytanie od odnośnie encortonu :) Jak go brałyście i w trakcie starań rozchorowałyście się, to odstawiałyście go, czy brałyście dalej i nie przerywałyście starań? Nie mam gorączki, ale zaatakowało mi zatoki i sama nie wiem, czy brać steryd, czy odstawić.

@Nadzieja2018 ja bralam encorton cały czas nawet jak byłam chora ;)
@_japoneczka duzo dziewczyn brało accofil i prawdopodobnie dzieki niemu sie udało, co do prograftu to nie słyszałam zeby tu na forum któraś brała ale na innym forum które czytałam dziewczyna donosiła ciążę wlasnie na prograf do 12tc a accofil do 14tc :) myślę ze warto próbować.

@dagmarie25 :)
a nie miałaś tak, że jeszcze bardziej się rozchorowalaś jak go bralaś? Właśnie tego się boję, teraz mnie zaatakowały zatoki i jak zacznę go brać od owu to będzie jeszcze gorzej :(

reklama
@Nadzieja2018 ja bralam encorton cały czas nawet jak byłam chora ;)
@_japoneczka duzo dziewczyn brało accofil i prawdopodobnie dzieki niemu sie udało, co do prograftu to nie słyszałam zeby tu na forum któraś brała ale na innym forum które czytałam dziewczyna donosiła ciążę wlasnie na prograf do 12tc a accofil do 14tc :) myślę ze warto próbować.
Do 14 tygodnia tylko i poroniła?

Słyszałam, ze po Accofil można dostać białaczkę i bije się z myślami czy się na niego zdecydować... :-(

Do góry