szkala
Fanka BB :)
Jeśli myślisz o Przybicieniu, ja się z nim nie mogłam umówić , bo terminy miał koszmarne, ale trafiłam do tej kliniki, w której macierzyństwo o Pani doktor Szczerby. Nie wiem, na ile jest w stanie leczyć niepłodność, bo przed pierwszą wizytą zaszłam w ciąże, ale babka jest świetna, prowadziła moją ciąże, nie było problemu z kontaktem z nią, bardzo empatyczna i dobra specjalistka. Ludzie ją polecają. Ja mam zdanie takie, że młodsi często bardziej się starają. Natomiast jak poczytasz o Przybicieniu to wraz ze sławą i wiekiem, bywa różnie u niego.@Charlotte21 ja terax sie douczam doksztalcam i probuję duagnozowac nie mam doświadczenia ale znalazlam listę z lekarzami zajmującymi się problemem z podzialem na wijewodztwa czesc z nich sprawdzilam z forum i na wlasna rekw i mysle ze jest dobra
Sama sklaniam sie do wizyty w krakowie zamiast do pani Janosz skoro trzeba bedzie ja zmieniac
Jednak Ty nie masz póki co problemu z niepłodnością, po prostu raz poroniłaś, nie znasz jeszcze wyników i potrzebujesz, by ktoś poprowadził Twoją kolejną ciążę i zlecił odpowiednie badania. Ja zdecydowałam, że w kolejnej ciąży (a mam nadzieję, że już za miesiąc) nie chcę jeździć aż do Krakowa, bo to jednak męczące, chcę by prowadził ją ktoś blisko mnie, a wszytko będę konsultowała z docentem Cnotą (niestety mam daleko, przyjmuje w moich rodzinnych okolicach), w tym wyniki aktualnych badań. To dzięki niemu zaszłam w ciążę. On jest świetnym specjalistą. Ufam mu. Jest ordynatorem na Goduli. Co najważniejsze moja przyjaciółka z nim pracuje (jest neonatologiem) i uważa, że jest rewelacyjnym specjalistą. Oczywiście jeśli będzie potrzebna inseminacja czy invitro on Cię odeśle do kogoś innego, ale wątpię.
@Charlotte21 bardzo sie z Tobą cieszę, byłam przekonana, że będzie dobrze. Ten stres tez mógł wpłynąć na krwawienia.