reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Chyba jednak lipa w tym cyklu już mnie plecy bolą i kluja jajniki:(wiem za bardzo sie chyba ludzilam że za pierwszym podejściem intralipid pomoze

reklama
Immunolog, który zrobi Ci zespół antyfosfolipidowy na NFZ to M.in Papuga Szela w Będzinie. Umawiasz się na 1sza wizytę prywatnie i powinna sama zaproponować co zrobi Ci na NFZ i szybciej pomóc Ci się do niej dostać;) tak było u mnie i chyba u @Zzzzzz
Genetyk ruda Śląska terminy nie są jakieś mega odległe.
Chodzi o czas oczekiwaniami wizytę. Dziewczyny tutaj piszą, że np. w Krakowie wizyta jest za 2 lata.

Chyba jednak lipa w tym cyklu już mnie plecy bolą i kluja jajniki:(wiem za bardzo sie chyba ludzilam że za pierwszym podejściem intralipid pomoze
Mi pomogły dwa wlewy, ale miałam komórki nk na poziomie 19,45 % . Jeden w cyklu bez starań (połowa dawki) i drugi wlew ze staraniami i się udało za pierwszym razem. Niestety cierpliwości nam trzeba, co jest ostatnie na co mam ochotę :)

@Charlotte21 wiem właśnie ta cierpliwość i wiara w to musi być wiadomo nie poddam się tylko brak czasem sił a Wy dobrze o tym wiecie. W listopadzie mam długo oczekiwana wizytę u Maliny jestem ciekawa co on powie

@Charlotte21 wiem właśnie ta cierpliwość i wiara w to musi być wiadomo nie poddam się tylko brak czasem sił a Wy dobrze o tym wiecie. W listopadzie mam długo oczekiwana wizytę u Maliny jestem ciekawa co on powie
Oj tak, czasem brak totalnie sił i warto naładować akumulatory jakoś. Każdy ma swoje sposoby, wycieczka, spa, weekend w górach, nad morzem, cały dzień aquapark, romantyczna kolacja, kino. Trzeba jakoś żyć. Ja na pewnym etapie o tym zapomniałam i psychicznie było mi źle. Musiałam zacząć żyć. Trzymam kciuki aby wniósł Pan doktor do twojej diagnostyki. :)

@Charlotte21 no ja wpadłam w doła i zapomniałam całkiem żeby korzystać z życia.,moje życie opiera się na cyklu masakra. Próbuję jakoś się pozbierać po czym informacje która to już znajoma w ciąży i na nowo. A test ciążowy zrobiłaś przed @ czy po? Ja nie chcę schizowac i boję się sprawdzic:/

Tak staramy się wcześniej chodziłam do innego immunologia i on za bardzo nie umiał pomoc a teraz chodzę do doktor Janosz ale ze byłam wcześniej Ju kiedyś zapisana do Malinowskiego to chce zobaczyć co on powie. I Pani doktor od przyszłego roku ma mieć 2-3miesiace przerwę ktoś pisał więc Ch e mieć kogoś kto się zna na immunologii

Ale wiesz ze jak pojedziesz do niego i bedziesz w ciąży to za wiele Ci nie pomoże i nie powie ? Ja bym poczekala na Twoim miejscu..... do niegp dlugo sie czeka i skoro juz masz wizyte to lepiej sie wstrzymaj. To świetny lekarz i pomógł wielu osobom, warto byc cierpliwym i dać mu szanse na to żeby pomógł :)

reklama
Do góry