burczuś
Fanka BB :)
@czarna_mala jak milczysz to milczysz...a jak już coś napiszesz, to taka bomba
Zaciskam kciuki za owocny rozwój Niech się uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah bo nie mam o czym napisać, lekarzy odpuściłam, zaczęłam żyć wreszcie [emoji38]@czarna_mala jak milczysz to milczysz...a jak już coś napiszesz, to taka bomba
Malina moja praca to 1 z dwudziestu paru opisów ale pytania bardzo często się powtarzają więc tylko chcieć ♡ zatem powodzenia :*Jak juz będę mogła się pochwalić tym sukcesem, w co bardzo mocno wierze, to z ogromną przyjemnością podzielę się moim doświadczeniami na tym wątku [emoji173]
W ogóle to jestem pod jego ogromnym wrażeniem i wielki szacunek dla Ciebie, że wpadłas na pomysł zebrania tych wszystkich cennych informacji [emoji8][emoji4]
Czarna twoje jak moje A moje jak twoje ♡♡♡ myślę że twój fitness pomógłA to masz wszelkie nowe informacje [emoji23] wczoraj powinnam dostać @ [emoji6] mąż mi mówi, żebyśmy spróbowali bez zbędnych leków, bo na lekach moje ciąże najszybciej się "ewakuują" [emoji849] wzięłam dziś pokryjomu Bessinsa [emoji39]Zobacz załącznik 1037333
Hej ja już po badaniu. Okazało się że mam tyłozgiecoe i warunki były mocno ograniczone aby coś zobaczyć. Ogólnie większość ok., ale niestety przeziernosci karkowa 2.5 m. Ryzyko trisomia 21 z 1:600 wyskoczyło na 1:104. Także trochę teraz loteria. Byłam oddać krew na PAPA.Kochana ja Ci powiem tak- do prenatalnych podejdź spokojnie na zasadzie że jest to trochę statystyka (choć nie do konca) ale wrzucają tam twój wiek, twoja historię też, A co do pomiarow to musi być fachowiec bo coz można pomierx6c w 13-14tc u mnie wyszło ryzyko 1:35, u koleżanki 1:99 A u 3 w ogóle dziecka "miało nie być" A wszystkie mamy zdrowe dzieci. Niestety nie zawsze tak jest. Test wykrywa bardzo często wady i to duże.
Żyj nadzieja i spokojnie podejdź do sprawy
Hej ja już po badaniu. Okazało się że mam tyłozgiecoe i warunki były mocno ograniczone aby coś zobaczyć. Ogólnie większość ok., ale niestety przeziernosci karkowa 2.5 m. Ryzyko trisomia 21 z 1:600 wyskoczyło na 1:104. Także trochę teraz loteria. Byłam oddać krew na PAPA.
Byłam na prenatalnych w Abgeliusie i trochę żałuję że nie wybrałam lepszego specjalisty którego polecala mi dr Janosz, u doktora Staniczka. Ale mówi się trudno. Ciężko było wyliczyć. Lekarz się trochę mylił. Na USG zdjęciach jest wyłączony dokładnie 12tc A w jego zapisach jest 11t6d. Więc nie wiem skąd on to wziął. Mówił że 95% u których wychodzi przeziernosci powyżej normy jest,zdrowa. Modlitwa i wiara została. Nic więcej nie zrobię. Serducho bije 161 uderzeń i na tej kartce niby też mam zaznaczone że trochę za mało.
Już nic nie.kumam. za dużo tego. Za dużo tych badań i strachu o analizowania.
Nie mam w zwyczaju komentować "nieswoich watkow" ale nie moge przejsc obojętnie.Hej ja już po badaniu. Okazało się że mam tyłozgiecoe i warunki były mocno ograniczone aby coś zobaczyć. Ogólnie większość ok., ale niestety przeziernosci karkowa 2.5 m. Ryzyko trisomia 21 z 1:600 wyskoczyło na 1:104. Także trochę teraz loteria. Byłam oddać krew na PAPA.
Byłam na prenatalnych w Abgeliusie i trochę żałuję że nie wybrałam lepszego specjalisty którego polecala mi dr Janosz, u doktora Staniczka. Ale mówi się trudno. Ciężko było wyliczyć. Lekarz się trochę mylił. Na USG zdjęciach jest wyłączony dokładnie 12tc A w jego zapisach jest 11t6d. Więc nie wiem skąd on to wziął. Mówił że 95% u których wychodzi przeziernosci powyżej normy jest,zdrowa. Modlitwa i wiara została. Nic więcej nie zrobię. Serducho bije 161 uderzeń i na tej kartce niby też mam zaznaczone że trochę za mało.
Już nic nie.kumam. za dużo tego. Za dużo tych badań i strachu o analizowania.