reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam
Jestem że"starszych "dziewczyn z forum
Też przeszłam przez intralipidy
Do sterofunfinu wlewa się 100 ml intralipidu
Miesza i podaje
Takie mieszanki miałam dwie jedna po drugiej
Czyli dwie butle sterofunfinu i dwie intralipidu po 100 ml

Gratulacje:) mi po tylu przerobionych lekarzach ostatnio jedna Pani doktor mówiła żeby u mnie też dać wlewy i steryd może się wkoncu uda:) a do tych wlewow trzeba jeszxze jakieś inne badania zrobić?

Destino
Witaj
Tak gwiazda moja rośnie jak na drożdżach
W sierpniu skończyła dwa lata
Rozpieszczona przez nas i starszych braci próbuje rządzić całym domem ,
A jakie wieści u Ciebie ?

Gratulacje:) mi po tylu przerobionych lekarzach ostatnio jedna Pani doktor mówiła żeby u mnie też dać wlewy i steryd może się wkoncu uda:) a do tych wlewow trzeba jeszxze jakieś inne badania zrobić?
Ja robiłam badanie NK
Ale moja ginka i też bez wysokich NK zaleca podawać intra .Zapobiegawczo
Nie zaszkodzi a napewno pomoże
To białko sojowe podawane po chemioterapii
Więc tylko dużo kalorii dodatkowo

reklama
Dziękuję bardzo za odp:) bałam się tych wlewow że są szkodliwe ale coraz więcej czytał że one nie szkodzą. Ja już dawno robiłam NK i mój immunolog uważal że nie są takie złe i nic z tym nie poradził jedynie proponował szczepienia a Pani doktor odrazu wlewy i steryd i chyba nieglugo się umówię.

Do góry