reklama
burczuś
Fanka BB :)
@susana @Porzeczka1234 :*:*
U mnie progres taki,że w końcu zamówiłam tabletki, by zbijać tą cholerna homocysteinę. Zanim starania, to powtórzę NK i homocysteinę. W międzyczasie mój m będzie brał P r o f e r t i l , by poprawić jakość nasienia. Także trochę czasu minie zanim podejdziemy do starań. No i oczywiście pojedziemy do dr Janosz, do Zabrza, by ustalić leki strikte w staraniach. Oto plan
@Porzeczka1234 a przyjedź miło by było Cie poznać osobiście
Miłego dnia
U mnie progres taki,że w końcu zamówiłam tabletki, by zbijać tą cholerna homocysteinę. Zanim starania, to powtórzę NK i homocysteinę. W międzyczasie mój m będzie brał P r o f e r t i l , by poprawić jakość nasienia. Także trochę czasu minie zanim podejdziemy do starań. No i oczywiście pojedziemy do dr Janosz, do Zabrza, by ustalić leki strikte w staraniach. Oto plan
@Porzeczka1234 a przyjedź miło by było Cie poznać osobiście
Miłego dnia
olaa90
burczuś
No i cudownie <3Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą!
@burczuś apropos Twojego postu odnośnie Dnia dziecka utraconego... rok temu na tę „okazję” płakałam ze smutku, w tym roku w tym dniu będę płakała ze szczęścia bo będziemy chrzcić synka [emoji173]
Charlotte21
Wszystko dobrze!!! ❤Bejbik rośnie! Serducho bije 170 uderzeń. :* moje Maleństwo. ;* jakanulga dziewczyny. Szok.@Charlotte21 nie znam sie na tym mam nadzieje ze jutro lekarka na wizycie cie uspokoi trzymam kciuki ze same dobre wiesci bedziesz miala.. daj znac pozniej
Porzeczka1234
Super cieszę się bardzo!Wszystko dobrze!!! ❤Bejbik rośnie! Serducho bije 170 uderzeń. :* moje Maleństwo. ;* jakanulga dziewczyny. Szok.
Pięknie, oby tak jeszcze że 8 miesięcy i możesz rodzic [emoji4]Wszystko dobrze!!! [emoji173]Bejbik rośnie! Serducho bije 170 uderzeń. :* moje Maleństwo. ;* jakanulga dziewczyny. Szok.
Oczekujaca123
:* cudnie
Wszystko dobrze!!! [emoji173]Bejbik rośnie! Serducho bije 170 uderzeń. :* moje Maleństwo. ;* jakanulga dziewczyny. Szok.
charlotte pieknie cudownie ale nie puszcvzcam kciukowWszystko dobrze!!! ❤Bejbik rośnie! Serducho bije 170 uderzeń. :* moje Maleństwo. ;* jakanulga dziewczyny. Szok.
reklama
Charlotte21
Nie puszczaj bo i ja nie przestaje się modlić. staram się myśleć pozytywnie. To już moment gdzie chodzić będą poinformowanicharlotte pieknie cudownie ale nie puszcvzcam kciukow
Podziel się: