reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
TO ja podziwiam ! Bo co próbuje przyjąć z pokora to jakoś mi się nie udaje. Jest mimo wszystko takie ciągłe poczucie niespawiedliwości u mnie. Co prawda powinnam się cieszyć, że jestem już w 3 ciąży, ale tak cholernie się boje, że czasem myślę, że trzeba było sobie zrobić więcej przerwy. :)
To w takim razie życzę powodzenia, obyś była zadowolona z wizyty i coś nowego lekarza wniósł do twojego życia i leczenia :*

To nie o to że nie jest mi źle itd jak pojechałam do szpitala to się rozpłakałam i myślałam dlaczego znów ! Dlaczego ! Co się ze mną dzieje !!!

Po wyjściu ze szpitala jakaś mi ulżyło ( po prosu ciężko to przeszłam ból niesamowity ) i byłam gotowa aby szukać innego wyjścia i tak postanowiłam ze pojadę do Maliny bo nie widzę już innego sposobu .Dlatego pisałam ze to już ostatnia szansa

Dziewczyny, jeżeli któraś się leczy u prof Malinowskiego, lub będzie niebawem, a może była jego pacjentką ... jest grupa na FB ;)

O lekach, szczepieniach etc..

Jak się nazywa ta grupa bo wejść przez link nie można .

Jak się nazywa ta grupa bo wejść przez link nie można .

Przekazuje dalej [emoji6]
Starając się z pomocą prof „M”

Zobacz załącznik 1018918

Link:

Ostatnia edycja:
@edloteh nie mam fb to nic nie napiszę ale ja zagorzały zwolennik Maliny . Jeździsz do niego? Napisz co u Ciebie

@Pami123 Gyncentrum Katowice tam przyjmuje dr Szczembara Maciej urolog androlog dziwak okropny ale super lekarz polecam .

@ovli22 kochana ja po 2 poronieniu myślałam , że już też nie będę miała dzieci byłam w takim punkcie jak Ty bez wiary z milionem pytań dlaczego ja może mi nie dane i robię coś wbrew woli Boga, swojemu organizmowi itd. Pojechałam do Maliny bo mnie tu @Avita namówiła czy miałam wiarę nie traktowałam go jako ostatnią deskę ratunku 13 szczepień i mrl 47% zielone światło i ciąża z Zosią udało się cud mamy córkę. Wszystko można zarzucić Malinie , że drogi czasem zbyt pewny siebie ale... fachowiec pełna gęba i on wierzy i tą wiarą zaraża swoich pacjentów , że się uda. Życzę Ci z całego serca aby swoja wiarą zaraził i Ciebie i abyś mogła i Ty kiedyś komuś tu napisać , że po wielu stratach milionie łez wylanych podnoszenia się z samego dna na powierzchnię masz ziemskie dzieciątko i jesteś szczęśliwa.

reklama
@edloteh nie mam fb to nic nie napiszę ale ja zagorzały zwolennik Maliny . Jeździsz do niego? Napisz co u Ciebie

@Pami123 Gyncentrum Katowice tam przyjmuje dr Szczembara Maciej urolog androlog dziwak okropny ale super lekarz polecam .

@ovli22 kochana ja po 2 poronieniu myślałam , że już też nie będę miała dzieci byłam w takim punkcie jak Ty bez wiary z milionem pytań dlaczego ja może mi nie dane i robię coś wbrew woli Boga, swojemu organizmowi itd. Pojechałam do Maliny bo mnie tu @Avita namówiła czy miałam wiarę nie traktowałam go jako ostatnią deskę ratunku 13 szczepień i mrl 47% zielone światło i ciąża z Zosią udało się cud mamy córkę. Wszystko można zarzucić Malinie , że drogi czasem zbyt pewny siebie ale... fachowiec pełna gęba i on wierzy i tą wiarą zaraża swoich pacjentów , że się uda. Życzę Ci z całego serca aby swoja wiarą zaraził i Ciebie i abyś mogła i Ty kiedyś komuś tu napisać , że po wielu stratach milionie łez wylanych podnoszenia się z samego dna na powierzchnię masz ziemskie dzieciątko i jesteś szczęśliwa.

@porzeczka możliwe ze tak będzie [emoji6]

Aż 13 szczepień miałaś ?
Ile kosztuje 1 szczepienie ?

Nie mogę znaleźć grupy od maliny :;
Jest ale od dr P

Do góry