reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Oczekujaca123 mogę odpowiedzieć;) Narazie cisza w eterze,bo chyba oboje mamy stracha,że znowu się nie uda. Mamy teraz jeszcze kilka wyjazdów, więc damy sobie jeszcze z dwa miesiące. W tym czasie ustabilizujemy swoje wyniki. Mam nadzieję :) dzięki za kciuki;*

reklama
@czarna_mala - dzięki kochana za dobre słowa, noo masz rację. Podziwiam Cię za to optymistyczne podejście;* Porzeczka ma rację z tymi p/c przeciw plemnikowymi. Badaliście je w nasieniu?

@ovli22 - kiedy wizyta u Malinowskiego?

@olaa90 - Bardzo możliwe, że tyle ma... zapisy ruszają i tak dopiero we wrześniu, na ten moment nawet nie chcieli podać dat jakie są możliwe.

@Porzeczka1234 - Super, że będzie dziewczynka i że tak podgoniła, gratuluję

@babydust - cholernie mi przykro :( mam poczucie, że zasiałam tu jakąś rzekę niepowodzeń, moim ostatnim poronieniem :( bo już tylu się udawało ostatnio, nikt nie ronił, wszystkie rodziły... będziecie badać kosmówkę?

@marzycielka81 - jak synek się chowa?

@Gannka - Gratuluję, już niebawem powitasz córeczkę. Mojej, gdyby taka się urodziła, też chciałam dać na imię Michalinka:)

@tęczowa89 - gratuluję!

@dżoasia - dużo uścisków i sił dla Ciebie, dla Was! ;*

@marshia - ;*

@Funia90 - gratuluję udanych prenatalnych.

@burczuś - nieustanne kciuki za Was ;* i za moją kochaną @bertha, która chyba już tu nie zagląda <3

@czarna_mala - dzięki kochana za dobre słowa, noo masz rację. Podziwiam Cię za to optymistyczne podejście;* Porzeczka ma rację z tymi p/c przeciw plemnikowymi. Badaliście je w nasieniu?

@ovli22 - kiedy wizyta u Malinowskiego?

@olaa90 - Bardzo możliwe, że tyle ma... zapisy ruszają i tak dopiero we wrześniu, na ten moment nawet nie chcieli podać dat jakie są możliwe.

@Porzeczka1234 - Super, że będzie dziewczynka i że tak podgoniła, gratuluję

@babydust - cholernie mi przykro :( mam poczucie, że zasiałam tu jakąś rzekę niepowodzeń, moim ostatnim poronieniem :( bo już tylu się udawało ostatnio, nikt nie ronił, wszystkie rodziły... będziecie badać kosmówkę?

@marzycielka81 - jak synek się chowa?

@Gannka - Gratuluję, już niebawem powitasz córeczkę. Mojej, gdyby taka się urodziła, też chciałam dać na imię Michalinka:)

@tęczowa89 - gratuluję!

@dżoasia - dużo uścisków i sił dla Ciebie, dla Was! ;*

@marshia - ;*

@Funia90 - gratuluję udanych prenatalnych.

@burczuś - nieustanne kciuki za Was ;* i za moją kochaną @bertha, która chyba już tu nie zagląda

Starszak ok :) młody ma problemy brzuszkowe. Także jest wesoło i jestem niewyspana ale on jest cudowny :) a co u Ciebie?

Ostatnia edycja:

Dziekuje, ze pytasz. Nic nowego w sumie. Same pogrzeby mam ostatnio, wczoraj znów kogos z rodziny chowałam :( Ciagle coś do załatwiania wiec nawet nie myśle o kolejnych staraniach, lekarzach, badaniach. Mąż w trakcie kuracji antybiotykami domięśniowo na te bakterie, potem czeka go posiew ponowny. A za tydzień mamy Pasnika, potem znów Genetyk, Androlog i zobaczymy co będzie.

Dziekuje, ze pytasz. Nic nowego w sumie. Same pogrzeby mam ostatnio, wczoraj znów kogos z rodziny chowałam :( Ciagle coś do załatwiania wiec nawet nie myśle o kolejnych staraniach, lekarzach, badaniach. Mąż w trakcie kuracji antybiotykami domięśniowo na te bakterie, potem czeka go posiew ponowny. A za tydzień mamy Pasnika, potem znów Genetyk, Androlog i zobaczymy co będzie.
Współczuję pogrzebow. Trzymam kciuki żeby pielgrzymki po lekarzach coś wyniosły :)

Cześć dziewczyny. Jutro mija tydzień po moim pierwszym poronieniu w 11 tc i łyżeczkowaniu. Ciąża obumarła w 8/9 tygodniu. Powoli przygotowuję się psychicznie na pierwsze badania.

@roki_1991 nie wiem czy dobrze wyczytałam w starszych wpisach, pochodzisz z Beskidów? To moje rejony. Pod opieką jakich specjalistów udało Ci się zajść w ciąże i szczęśliwie urodzić?

Cześć dziewczyny. Jutro mija tydzień po moim pierwszym poronieniu w 11 tc i łyżeczkowaniu. Ciąża obumarła w 8/9 tygodniu. Powoli przygotowuję się psychicznie na pierwsze badania.

@roki_1991 nie wiem czy dobrze wyczytałam w starszych wpisach, pochodzisz z Beskidów? To moje rejony. Pod opieką jakich specjalistów udało Ci się zajść w ciąże i szczęśliwie urodzić?

Dobrze doczytałas :) mam cudowną gin, która przyjmuje w Bielsku, bez wahania i bez badań dała mi heparyne w ciąży, także nie musiałam się prosić. W Skoczowie jest lekarz który dość dużo ogarnia, jest naprotechnologiem, nazywa się Kuźnik. Popatrzył na wszystkie moje wyniki z jakimi przyszłam, zrobił wymaz na bakterie, dał w ciąży steryd, którego moja gin nie chciała dać bo się bała. A Ty skąd jesteś? :)

Dobrze doczytałas :) mam cudowną gin, która przyjmuje w Bielsku, bez wahania i bez badań dała mi heparyne w ciąży, także nie musiałam się prosić. W Skoczowie jest lekarz który dość dużo ogarnia, jest naprotechnologiem, nazywa się Kuźnik. Popatrzył na wszystkie moje wyniki z jakimi przyszłam, zrobił wymaz na bakterie, dał w ciąży steryd, którego moja gin nie chciała dać bo się bała. A Ty skąd jesteś? :)

Żywiec. Także można powiedzieć, że po sąsiedzku ;) Możesz podać nazwisko Twojej ginekolog? Ja z polecenia wybieram się do dr Jaroszek.

Do naprotechnologa dr Kuznika chodziła moja szwagierka ;) bardzo sobie chwalila. Podobno prowadzi bardzo dobre dokumentacje medyczne, które są mile widziane u różnych specjalistów.

reklama
Żywiec. Także można powiedzieć, że po sąsiedzku ;) Możesz podać nazwisko Twojej ginekolog? Ja z polecenia wybieram się do dr Jaroszek.
No to bardzo blisko, bo ja obecnie mieszkam na wsi w powiecie Żywieckim ;) chodzę do dr Bożeny Hryniewicz. Przyjmuje na ul. Danielowej, to jest na granicy Bielska i Kóz. Kobieta ma już swoje lata, ale ja sobie bardzo chwale :) tak samo tego naprotechnologa. Jak będziesz chciała namiar to pisz :) i wbrew pozorom wizyta u niego nie jest droga.

Do naprotechnologa dr Kuznika chodziła moja szwagierka ;) bardzo sobie chwalila. Podobno prowadzi bardzo dobre dokumentacje medyczne, które są mile widziane u różnych specjalistów.
Oj tak, na każdej wizycie pisze elaborat ;) prawdą jest ze ma bardzo szczegółowe te opisy. Pyta o dużo rzeczy. Co tu dużo mówić - zna się doskonale na swojej robocie ;) wiem że współpracuje też z dr Sachą z krk, bo wspominał mi na pierwszej wizycie że mogę się do niego wybrać. Na szczęście nie było takiej potrzeby ;)

Do góry