No mam tez zestaw ale chyba za późno zaczęłam brać steryd ;( bo dopiero od pozytywnego testu ;( bo nigdy nie wiem kiedy mam mieć ovukacje a nie chcę się tak truć . Testy owulacyjne i tak mi nie wychodziły ! Wiec szkoda było na nie kasy .Ovli trzymam kciuki zeby sie udalo kreseczki sa przepiekne masz zelazny zestaw moze tym razem sie uda
reklama
Dziękuje@ovli22 Kochana! Trzymam kciuki.
Charlotte21
Fanka BB :)
Ja też Encorton brałam dopiero od pozytywnego testu, bo zachodziłam naturalnie. I nawet jak określiła mi ginekolog dokładnie owulacje, to ona była tego zdania, że przy dobrych cyklach wystarczy potem go wdrążyć. Encorton brały dziewczyny po imsemizacji, in vitro i stymulowanych cyklach, zastrzykach. Także nie ma co się przejmować.No mam tez zestaw ale chyba za późno zaczęłam brać steryd ;( bo dopiero od pozytywnego testu ;( bo nigdy nie wiem kiedy mam mieć ovukacje a nie chcę się tak truć . Testy owulacyjne i tak mi nie wychodziły ! Wiec szkoda było na nie kasy .
marzycielka81
Fanka BB :)
Dziękuje@ovli22 skarbie to my wierzymy i trzymamy za Was !♡
reklama
Marshia miło mi , że myślałaś o mnie@ovli22 myślakam o Tobie wiele razy. Fantastycznie, ze zaskoczyło kciuki trzymamy z córcią Jak psiak??
Wiesz zaskoczyło ale czy zostanie ze mną to nie wiem ?!
Piesek ma się dobrze Ba nawet bardzo dobrze . Później dodam zdjęcie na zamkniętym
Jak twoja córcia ?
Dziewczyny czy was brzuch tez tak bolał jak na @ ?
Podziel się: