reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Marthi 33 mm.
Kochana zajmij czymś głowę. Cala ciąże będzie ciężko i będziesz się denerwować. Jak mojemu ginekologowi w 29 tc powiedziałam że wszystko w porzadku to się śmiał że nie mam rzadnego problemu. Tak to miałam caly czas schizy. Zresztą nadal się boje

@roxie123 - nie dziękuję kochana, jutro wizyta - zobaczymy... Dziś robiłam badania; moczu, glukozy, krzepliwości, tsh... jutro o 17:30 będę wiedzieć więcej. To dopiero 5+3 tc. Trochę się boję:(
I juz sie bedziesz bać cały czas to nie mija,taka rola mamy ;* pomalutku do przodu,musi być wszystko dobrze.
Daj znać po wizycie [emoji110][emoji110][emoji110]

@marzycielka81 - wbrew pozorom na codzien staram się nie myśleć. Dbam o siebie oczywiście, ale praca mnie pochłania, w domu tez ciagle albo coś ogladam albo czymś zajmuje głowę wiec nie jest źle. O dziwo w tej ciąży jestem o wieeeele spokojniejsza niż w poprzednich... Byle do jutra. I byle było dobrze. Choć chyba boje się trochę tego jutra. Najgorsze jest to, ze niby wiem, ze to nawet jeszcze 6tc nie bedzie wiec moze nie byc serduszka, ale biorac pod uwage bete jak szybowala do gory to chcialabym by juz bylo... jak nie bedzie to bede miala schizy ze cos juz jest nie tak. No, ale zobaczymy.

@dżoasia - napisz co u Was kochana...

@roxie123 - ok, napisze tu.

Kasiu, trzymam kciuki. Jutro ja wizytuje... obym mogła napisać to, co Ty.
Życzę Ci tego z całego serca ...ale powiem że mega stres przeżyłam bo nie było widać na pierwszy rzut nic poza pecherzykiem ale po chwili mówi lekarz o jest jednak akcja serca ...mega stres takie to wszystko malutkie .. niby to dopiero 6+2 więc sama nie wiedziałam czego się spodziewać ...

reklama
Życzę Ci tego z całego serca ...ale powiem że mega stres przeżyłam bo nie było widać na pierwszy rzut nic poza pecherzykiem ale po chwili mówi lekarz o jest jednak akcja serca ...mega stres takie to wszystko malutkie .. niby to dopiero 6+2 więc sama nie wiedziałam czego się spodziewać ...

U mnie jutro 5+4 wiec bardzo wcześnie. Niby wiem, ze serduszka może jeszcze nie być, ale jak nie będzie to pewnie będę trochę schizowac, ze może jednak coś jest nie tak :(

Do góry