reklama
burczuś
Fanka BB :)
@basiawol Ty zaloguj tu swego męża my mu taką terapię przeprowadzimy...że od razu się naprostuje wyznaczy na nowo priorytety swoją drogą koleżanka nie mogła dojść do ładu ze swoim mężem. On mamisynus. Więc ostrzegała,gadała...a następnie zabrała dzieci i w jeden dzień wynajęła mieszkanie. Najpierw mąż z mamusia przyjeżdżali i ja męczyli psychicznie, że ma wracać...ona nie uległa. W końcu synuś się obudził i zostawił mamusie. Dziś...zaledwie pół roku po...kupili szeregowke i się urządzają. Z dala od teściowej... Mówiła że to było bardzo ryzykowne posunięcie,ta wyprowadzka...ale się opłaciło Życzę Tobie by Twój mąż też się naprostować, bo rozwód to ostateczność...
burczuś
@basiawol dlatego nie znikaj stąd. Nie jesteś nam anonimowa,jak osoby, które tu wpadają szybko po wiedzę i wypadają (to nie zarzut do kogokolwiek, tak poprostu tez bywa) i w zasadzie obojętne czy znikną...Jesteś częścią forum i nie uciekaj to forum powstało z rozpaczy, a nie ze szczęścia. także każdy temat tu jest dotykany.
Dziewczyny świerzo zaciążone...jak tam?
@Porzeczka1234 ja miałam ostatnio intensywny czas,zresztą nadal mam...ze nie pamiętam czy ja Ci zapewniłam trzymanie kciuków??? Jeśli nie, to własnie to czynię @Marthi za Ciebie wiadomo również jesli niechcący kogoś teraz pominęłam, to przepraszam...ale solidarnie zaciskam kciuki za pomyślne rozwoje ciąż.
A kto teraz w kolejce do rodzenia? @plastulinka ? czy jest ktos przed??
Dziewczyny świerzo zaciążone...jak tam?
@Porzeczka1234 ja miałam ostatnio intensywny czas,zresztą nadal mam...ze nie pamiętam czy ja Ci zapewniłam trzymanie kciuków??? Jeśli nie, to własnie to czynię @Marthi za Ciebie wiadomo również jesli niechcący kogoś teraz pominęłam, to przepraszam...ale solidarnie zaciskam kciuki za pomyślne rozwoje ciąż.
A kto teraz w kolejce do rodzenia? @plastulinka ? czy jest ktos przed??
plastulinka
U
użytkownik m
Gość
@plastulinka Twoja ciąża wyjatkowo mnie cieszy, i cudownie że maleństwo juz takie duże
@martaha123 co u Ciebie który to już tc? wie ktoś co u Marty?
dziewczyny kiedys przewijał się temat wyleczenia każdego stanu zapalnego w organizmie, który może mieszać a więc i helicobacter pylori, z moich ostatnich wiadomości- najbardziej miarodajne badanie to test kałowy na tę bakterię a nie żadne pc czyli z krwi poziomy igg czy iga
@martaha123 co u Ciebie który to już tc? wie ktoś co u Marty?
dziewczyny kiedys przewijał się temat wyleczenia każdego stanu zapalnego w organizmie, który może mieszać a więc i helicobacter pylori, z moich ostatnich wiadomości- najbardziej miarodajne badanie to test kałowy na tę bakterię a nie żadne pc czyli z krwi poziomy igg czy iga
basiawol
@burczuś jesteście wpsaniałe dziekuje za wsparcie bardzo mi trzeba właśnie popracowałam w ogrodzie i mi lepeij uwielbiam słońce Gdyby nie praca to zwariowałabym ta zawodowa jak i ta w domu no i mam jeszcze synusia dla ktorego jestem najpiekniejsza najmadrzejsza i w ogole . Jeszcze raz dziekuje . Nie znikne postaram sie wspierac was. Może zycie jakoś się uloży przeciez czasem problemy za nas rozwiazuje wieec czekam
Hatice
@mickey* ja robiłam taki test na helicobacter podczas gastroskopii, ponoć taki sposób jest w ogóle najlepszy no ale trzeba zrobić gastro. Z krwi mój gastrolog mówi ze nie są wiarygodne ale z kolei dużo ludzi robi. Z kału nie robiłam, ale jeśli będziesz robić to zrób sobie od razu na obecność pasożytów bo one mogą powodować stan zapalny np w jelitach. Ja miałam pasożyty, zniszczone jelita, zanik kosmków jelitowych. Miałam podejrzenie crohna lesniowksiego ale okazało się ze to wstrętne pasożyty. Warto się przeleczyc przed ciąża
reklama
aspekt
Pasozyty wyszły Ci w kale? Ile probek badali? Jakis specjalny lab? Nosze wlasnie stolce dziecka na te badania i nic nie wychodzi, a ono ma duzo objawow. A kosmki zniszczone od pasozytow wlasnie czy od celiakii lub nietolerancji czegos innego?@mickey* ja robiłam taki test na helicobacter podczas gastroskopii, ponoć taki sposób jest w ogóle najlepszy no ale trzeba zrobić gastro. Z krwi mój gastrolog mówi ze nie są wiarygodne ale z kolei dużo ludzi robi. Z kału nie robiłam, ale jeśli będziesz robić to zrób sobie od razu na obecność pasożytów bo one mogą powodować stan zapalny np w jelitach. Ja miałam pasożyty, zniszczone jelita, zanik kosmków jelitowych. Miałam podejrzenie crohna lesniowksiego ale okazało się ze to wstrętne pasożyty. Warto się przeleczyc przed ciąża
Podziel się: