reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Auri_a chcialabym ale wzielismy kredyt i wybudowalismy dom wlasnie nie daleko rodziny meza i to jest przeklenstwo. Wiem ze swietnego ale moj m tez musi chciec do niego chodzic

reklama
@basiawol do tego lekarza chodziłam sama mój mąż nie bardzo przepadal za doktorem pomimo faktu że uważa go za wybitnego specjalistę to na wizytę wszedł ze mną raz :) . A to jak jest dom to ciężka sprawa :(

@basiawol Ty zaloguj tu swego męża:) my mu taką terapię przeprowadzimy...że od razu się naprostuje;) wyznaczy na nowo priorytety;) swoją drogą koleżanka nie mogła dojść do ładu ze swoim mężem. On mamisynus. Więc ostrzegała,gadała...a następnie zabrała dzieci i w jeden dzień wynajęła mieszkanie. Najpierw mąż z mamusia przyjeżdżali i ja męczyli psychicznie, że ma wracać...ona nie uległa. W końcu synuś się obudził i zostawił mamusie. Dziś...zaledwie pół roku po...kupili szeregowke i się urządzają. Z dala od teściowej... Mówiła że to było bardzo ryzykowne posunięcie,ta wyprowadzka...ale się opłaciło ;) Życzę Tobie by Twój mąż też się naprostować, bo rozwód to ostateczność...

@basiawol dlatego nie znikaj stąd. Nie jesteś nam anonimowa,jak osoby, które tu wpadają szybko po wiedzę i wypadają (to nie zarzut do kogokolwiek, tak poprostu tez bywa) i w zasadzie obojętne czy znikną...Jesteś częścią forum i nie uciekaj:) to forum powstało z rozpaczy, a nie ze szczęścia. także każdy temat tu jest dotykany.
Dziewczyny świerzo zaciążone...jak tam?
@Porzeczka1234 ja miałam ostatnio intensywny czas,zresztą nadal mam...ze nie pamiętam czy ja Ci zapewniłam trzymanie kciuków??? Jeśli nie, to własnie to czynię:) @Marthi za Ciebie wiadomo również:) jesli niechcący kogoś teraz pominęłam, to przepraszam...ale solidarnie zaciskam kciuki za pomyślne rozwoje ciąż.
A kto teraz w kolejce do rodzenia? @plastulinka ? czy jest ktos przed??

@plastulinka Twoja ciąża wyjatkowo mnie cieszy, i cudownie że maleństwo juz takie duże:-D
@martaha123 co u Ciebie który to już tc? wie ktoś co u Marty?
dziewczyny kiedys przewijał się temat wyleczenia każdego stanu zapalnego w organizmie, który może mieszać a więc i helicobacter pylori, z moich ostatnich wiadomości- najbardziej miarodajne badanie to test kałowy na tę bakterię a nie żadne pc czyli z krwi poziomy igg czy iga

@burczuś jesteście wpsaniałe dziekuje za wsparcie bardzo mi trzeba właśnie popracowałam w ogrodzie i mi lepeij uwielbiam słońce :) Gdyby nie praca to zwariowałabym ta zawodowa jak i ta w domu no i mam jeszcze synusia dla ktorego jestem najpiekniejsza najmadrzejsza i w ogole . Jeszcze raz dziekuje . Nie znikne postaram sie wspierac was. Może zycie jakoś się uloży przeciez czasem problemy za nas rozwiazuje wieec czekam :)

@mickey* ja robiłam taki test na helicobacter podczas gastroskopii, ponoć taki sposób jest w ogóle najlepszy no ale trzeba zrobić gastro. Z krwi mój gastrolog mówi ze nie są wiarygodne ale z kolei dużo ludzi robi. Z kału nie robiłam, ale jeśli będziesz robić to zrób sobie od razu na obecność pasożytów bo one mogą powodować stan zapalny np w jelitach. Ja miałam pasożyty, zniszczone jelita, zanik kosmków jelitowych. Miałam podejrzenie crohna lesniowksiego ale okazało się ze to wstrętne pasożyty. Warto się przeleczyc przed ciąża

reklama
@mickey* ja robiłam taki test na helicobacter podczas gastroskopii, ponoć taki sposób jest w ogóle najlepszy no ale trzeba zrobić gastro. Z krwi mój gastrolog mówi ze nie są wiarygodne ale z kolei dużo ludzi robi. Z kału nie robiłam, ale jeśli będziesz robić to zrób sobie od razu na obecność pasożytów bo one mogą powodować stan zapalny np w jelitach. Ja miałam pasożyty, zniszczone jelita, zanik kosmków jelitowych. Miałam podejrzenie crohna lesniowksiego ale okazało się ze to wstrętne pasożyty. Warto się przeleczyc przed ciąża
Pasozyty wyszły Ci w kale? Ile probek badali? Jakis specjalny lab? Nosze wlasnie stolce dziecka na te badania i nic nie wychodzi, a ono ma duzo objawow. A kosmki zniszczone od pasozytow wlasnie czy od celiakii lub nietolerancji czegos innego?

Do góry