reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 Wazyly 770 i 740g. Dzis jeszcze jest przed wizyta wiec nie wiem jak teraz stoja z waga. Do tego na oddziale kwarantanna wiec widzialam je tylko kilka chwil.
@justkaki tak, sterydy podali w srode w nocy. Mam nadzieje ze choc troche zdazyly zadzialac.
Ogolnie stan bardzo ciezki, niby w miare stabilny ale to sie moze zmienic w kazdej chwili. Walcza z wylewami, slabymi przeplywami, jakas infekcja itp, ehh brak mi slow i sil ;(

@Oczekujaca123 kochana z czasem kp przyjdzie ci łatwiej wspomnisz moje słowa. Co do spuchnietych nóg mi woda z calego ciala po porodzie poszla w nogi kostki mialam tak spuchniete nogi do kolan że wygladały jak 2 kołki nic nie dostałam na to nogi do gory i tyle po ok 2 tygodniach zeszło. Pamietaj o heparynie zeby ja brac dobrze kontrolować d-dimery . Czekam na info o sluchu i trzymam nieziennie kciuki

@dżoasia kochana musi byc dobrze płacze bo wiem jak Ci ciężko jestem z Wami bądź silna musimy wierzyć że wszystko bedzie dobrze

@dżoasia kochana ja płaczę, a co dopiero Ty musisz czuć :(. Nie wątpię, ze brak słów i sił :(. Ale siłę musisz znaleźć dla nich - walcz o kazdą kropelkę mleka, bo kazda tetaz się liczy. Mam ogromną nadzieję, ze obie wyjdą z tego obronną ręka. Jestem myślami z Wami ♥️

reklama
Do góry