reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja dzisiaj jestem (w końcu) po pierwszym wlewie. Okazało się, że Pani doktor zleciła mi połowę dawki. 100 ml. Nie wiem dlaczego. Zapytam na kolejnej wizycie. Faktycznie nie należy to może do najprzyjemniejszych rzeczy ale bardziej pamiętam dyskomfort przy ocenie drożności jajowodów. :) Mam nadzieję, że pomimo mojego zapalenia pęcherza będziemy działać :) Nawet pierwszy raz mam na monitoringu (a było ich około 5) mam pęcherzyk w lewym jajniku. :-D
Ale martwię się, że wlew był za wcześniej. Bo wczoraj pęcherzyk miał dopiero 14 mm, więc z tego wynikałoby, że gdzieś w okolicach świąt będzie owulacja. A czwartek nie mieli już terminu a w piątki nie robią.
I bądź tutaj człowieku spokojny! :eek:

Ja dzisiaj jestem (w końcu) po pierwszym wlewie. Okazało się, że Pani doktor zleciła mi połowę dawki. 100 ml. Nie wiem dlaczego. Zapytam na kolejnej wizycie. Faktycznie nie należy to może do najprzyjemniejszych rzeczy ale bardziej pamiętam dyskomfort przy ocenie drożności jajowodów. :) Mam nadzieję, że pomimo mojego zapalenia pęcherza będziemy działać :) Nawet pierwszy raz mam na monitoringu (a było ich około 5) mam pęcherzyk w lewym jajniku. :-D
Ale martwię się, że wlew był za wcześniej. Bo wczoraj pęcherzyk miał dopiero 14 mm, więc z tego wynikałoby, że gdzieś w okolicach świąt będzie owulacja. A czwartek nie mieli już terminu a w piątki nie robią.
I bądź tutaj człowieku spokojny! :eek:

Charlotte intralipid ponoć działa ok 4 tyg, ja bym się nie stresowala na Twoim miejscu najważniejsze, że przyjęłas już :)

reklama
Do góry