Ana 3 dokladnie które nie pamietam... sprawdzę. Dostałam Plaquenil 200mgA które ana masz dodatnie jeśli można zapytać i jakie leki stosujesz?
reklama
Charlotte21
Fanka BB :)
U mnie owulacja sama dawała znać o sobie, była bardziej bolesna niż okres. No i mnóstwo sluzu, takiego jak białko kurze.Nie śmiejecie się ze mnie... jak sprawdzacie kiedy owu? Test? Ja jakiś czas robilam testy ale czy one są wiarygodne...?
Charlotte21
Ja dzisiaj jestem (w końcu) po pierwszym wlewie. Okazało się, że Pani doktor zleciła mi połowę dawki. 100 ml. Nie wiem dlaczego. Zapytam na kolejnej wizycie. Faktycznie nie należy to może do najprzyjemniejszych rzeczy ale bardziej pamiętam dyskomfort przy ocenie drożności jajowodów. Mam nadzieję, że pomimo mojego zapalenia pęcherza będziemy działać Nawet pierwszy raz mam na monitoringu (a było ich około 5) mam pęcherzyk w lewym jajniku.
Ale martwię się, że wlew był za wcześniej. Bo wczoraj pęcherzyk miał dopiero 14 mm, więc z tego wynikałoby, że gdzieś w okolicach świąt będzie owulacja. A czwartek nie mieli już terminu a w piątki nie robią.
I bądź tutaj człowieku spokojny!
Ale martwię się, że wlew był za wcześniej. Bo wczoraj pęcherzyk miał dopiero 14 mm, więc z tego wynikałoby, że gdzieś w okolicach świąt będzie owulacja. A czwartek nie mieli już terminu a w piątki nie robią.
Malgo Sia
Początkująca w BB
Ja dzisiaj jestem (w końcu) po pierwszym wlewie. Okazało się, że Pani doktor zleciła mi połowę dawki. 100 ml. Nie wiem dlaczego. Zapytam na kolejnej wizycie. Faktycznie nie należy to może do najprzyjemniejszych rzeczy ale bardziej pamiętam dyskomfort przy ocenie drożności jajowodów. Mam nadzieję, że pomimo mojego zapalenia pęcherza będziemy działać Nawet pierwszy raz mam na monitoringu (a było ich około 5) mam pęcherzyk w lewym jajniku.
Charlotte intralipid ponoć działa ok 4 tyg, ja bym się nie stresowala na Twoim miejscu najważniejsze, że przyjęłas już
Malgo Sia
Początkująca w BB
Dokładnie! Destino dzielna mamusia i dzielny maluszek!!!!!Matko ! Takie maleństwo! trzeba wierzyć że będzie dobrze. ❤
@Malgo Sia, @Charlotte21 mamusia nie ma tu nic za bardzo do robienia. To Helenka wszystko robi. To ona dzielnie walczy i wszystko znosi. Mama tylko towarzyszy, tylko patrzy... i czuwa, by lekarze glupot nie robili
reklama
Charlotte21
Uffff. Jesteście wszystkie skarbnicom wiedzy ! Czuje się bezpieczniejsza jak tutaj na forum jestemCharlotte intralipid ponoć działa ok 4 tyg, ja bym się nie stresowala na Twoim miejscu najważniejsze, że przyjęłas już
Podziel się: