reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Mamatrzylatka witaj. Co oznacza dla Ciebie badanie immunologiczne? Bo operujesz tym hasłem, ale które to badanie? Test CBA? Allo mlr? Kiry? Nk? Napisz które badania masz zrobione i jak aktualna sytuacja partnera? Robiliście badania spermy?
@Destino kurczę :( przykro mi strasznie z powidu takiej „diagnozy”, choć wierze, ze zrobisz wszystko, żeby te zmiany u Helenki były jak najmniej odczuwalne i widoczne. Szkoda, ze rodzina nie udźwignęła tematu :( Co do główki - nawet ja Majce odpuszczam i liczę, ze jest 3 tyg do tylu i ma prawo robić coś ciut później, a co dopiero Helenka urodzona w 26 tc. Nie licz jej 5 muesiecy, bo ona nawet nie miała szans na prawidłowy rozwój motoryczny leżąc w inkubatorze. Trzymam kciuki za Was - sile dla Cuebie, dla Helenki i żeby mąż jednak nie stracił pracy :/.

reklama
Po weekendowym przeziębieniu w poniedziałek już było super. Od wczoraj zaś czułam że mam zatoki załadowane, choć od roku był spokój. Na wieczór odebralo mi glos i cała noc nie mogłam spać a o 4 zaczęła mnie krtan dusić :(
Ot i takie święta będę mieć. W domu pod kocykiem. Teraz też już leżę po lekarzu i z antybiotykiem. Zapalenie tchawicy. Co prawda u gina nie byłam ale mam ogarnietego ogólnego i bezpiecznie leki dobiera.
Ahh, nie urok to....

Hej Dziewczyny,
ale dzisiaj tu cichutko na forum :)

@marshia
Kojarzę, ze Ty chodziłaś na akupunkturę, mam pytanko. Ile serii tego miałaś?
Umówiłam się ma przyszły tydzień na spotkanie, ale zastanawiam się czy iść skoro i tak w przyszłym miesiącu znowu podchodzę do starań, więc pewnie nie zdążę. ..

Hej Dziewczyny,
ale dzisiaj tu cichutko na forum :)

@marshia
Kojarzę, ze Ty chodziłaś na akupunkturę, mam pytanko. Ile serii tego miałaś?
Umówiłam się ma przyszły tydzień na spotkanie, ale zastanawiam się czy iść skoro i tak w przyszłym miesiącu znowu podchodzę do starań, więc pewnie nie zdążę. ..

Jak poszłam na pierwsze kłucie to babeczka powiedziała mi, żebyśmy dały sobie 3 muesiące. Żeby się nie starać w tym czasie. Sesje miały być co tydzień. Pierwsza wypadła dokładnie w 1 dc. Trzecia wypadła w owulację, a piąta - już miałam potwierdzenie, że beta rośnie. Za stara byłam, żeby odpuszczać którykolwiek cykl ;). Potem zrobiłam jeszcze 2 na podtrzymanie ciąży. Łącznie 7 zabiegów.

reklama
Do góry