reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Charlotte21 spokojnie [emoji4] gdyby nie fakt, ze synek ma 15 miesiecy, a Helenka 5. Od poczatku sa do siebie bardzo podobni... I jacy pocieszni [emoji16] gdyby nie synek byloby ciezko. To moje Sloneczko I Gwiazdeczka [emoji1] WALCZ kobieto, bo jest o co [emoji703]

@Charlotte21 spokojnie [emoji4] gdyby nie fakt, ze synek ma 15 miesiecy, a Helenka 5. Od poczatku sa do siebie bardzo podobni... I jacy pocieszni [emoji16] gdyby nie synek byloby ciezko. To moje Sloneczko I Gwiazdeczka [emoji1] WALCZ kobieto, bo jest o co [emoji703]
Może tak na zdjęciu wyszli że wydawało mi się że ten sam wiek. kwestia perspektywy.
Oj jest o co. Dlatego tak ciężko czasem jak przyjdą przeciwności. Bo też bym chciała swojego skarba tulić w ramionach ! A mogę zapytać się jak to się stało że jest tak mała różnica wieku ?

I w Alabie robia takie badanie że jest LA1 i 2? Jak to sie nazywa, bo na stronie nie moge znalezc? Ja muszę powtorzyc, poprzednio robilam w laboratorium uniwersyteckim i nie orientuje sie w ofercie komercyjnej. W Diagnostyce są ze 4 typy badan na tocznia i kobieta doradzila mi takie, ze jest wynik jakosciowy a nie liczbowy, nie chcę kolejny raz wydać pieniędzy w błoto. Wiec może pójdę do Alabu?
to jest badanie na antykoagulant tocznia.
ale zarowno immunolog jak i ta reumatolog mowi ze na debinki 7 w GUMEDzie te badania sa najbardziej wiarygodne. no i mimo wszystko najtansze a do tego najszybciej je wykonuja. sprobuj tam . na ddodatek mozna sie tam umawiac na konkretna godzine na pobranie i nie trzeba czekac w kolejce. ja mialam troche daleko a dodatkowo w alabie mam znizke wiec dlatego tam pojechalam

@plastulinka dobrze, że pojechalas

@Destino kochana ciężko bo masz 2 dzieci i jeszcze 2 potrzebuje rehabilitacji. Napiszę Ci tylko że walcz ile dasz rady. Niestety nie mam wiedzy odnośnie wczesniakow i nie będę się wypowiadać ale wierzę że wiele spraw da się wywalczyć rehabilitacja. Głęboko wierzę że ten cud dla Helenki wywalczysz.

@Destino mimo wszystko boje sie ale zobacvzymy nie chce czekac bo to nic nie da odkladalabym z miesiaca na miesiac boje sie o sprawy finansowee ale nie to jest najwazniejsze.

reklama
Do góry