reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Charlotte21 spokojnie [emoji4] gdyby nie fakt, ze synek ma 15 miesiecy, a Helenka 5. Od poczatku sa do siebie bardzo podobni... I jacy pocieszni [emoji16] gdyby nie synek byloby ciezko. To moje Sloneczko I Gwiazdeczka [emoji1] WALCZ kobieto, bo jest o co [emoji703]

@Charlotte21 spokojnie [emoji4] gdyby nie fakt, ze synek ma 15 miesiecy, a Helenka 5. Od poczatku sa do siebie bardzo podobni... I jacy pocieszni [emoji16] gdyby nie synek byloby ciezko. To moje Sloneczko I Gwiazdeczka [emoji1] WALCZ kobieto, bo jest o co [emoji703]
Może tak na zdjęciu wyszli że wydawało mi się że ten sam wiek. kwestia perspektywy.
Oj jest o co. Dlatego tak ciężko czasem jak przyjdą przeciwności. Bo też bym chciała swojego skarba tulić w ramionach ! A mogę zapytać się jak to się stało że jest tak mała różnica wieku ?

I w Alabie robia takie badanie że jest LA1 i 2? Jak to sie nazywa, bo na stronie nie moge znalezc? Ja muszę powtorzyc, poprzednio robilam w laboratorium uniwersyteckim i nie orientuje sie w ofercie komercyjnej. W Diagnostyce są ze 4 typy badan na tocznia i kobieta doradzila mi takie, ze jest wynik jakosciowy a nie liczbowy, nie chcę kolejny raz wydać pieniędzy w błoto. Wiec może pójdę do Alabu?
to jest badanie na antykoagulant tocznia.
ale zarowno immunolog jak i ta reumatolog mowi ze na debinki 7 w GUMEDzie te badania sa najbardziej wiarygodne. no i mimo wszystko najtansze a do tego najszybciej je wykonuja. sprobuj tam . na ddodatek mozna sie tam umawiac na konkretna godzine na pobranie i nie trzeba czekac w kolejce. ja mialam troche daleko a dodatkowo w alabie mam znizke wiec dlatego tam pojechalam

@plastulinka dobrze, że pojechalas

@Destino kochana ciężko bo masz 2 dzieci i jeszcze 2 potrzebuje rehabilitacji. Napiszę Ci tylko że walcz ile dasz rady. Niestety nie mam wiedzy odnośnie wczesniakow i nie będę się wypowiadać ale wierzę że wiele spraw da się wywalczyć rehabilitacja. Głęboko wierzę że ten cud dla Helenki wywalczysz.

@Destino mimo wszystko boje sie ale zobacvzymy nie chce czekac bo to nic nie da odkladalabym z miesiaca na miesiac boje sie o sprawy finansowee ale nie to jest najwazniejsze.

reklama
Do góry