reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 to normalne że tak się czujesz. Jesteś bardzo silna i walczysz. Twoje maluchy każdego dnia są silniejsze. Mimo tego że to jest tak trudne dla Ciebie dajesz swoim maluchom każdego dnia coraz więcej sił. Przytulam Cię mocno i życzę Ci żeby ten czas zaczął szybciej płynąć.
@nafoczka u mnie 26.08
@nafoczka u mnie 26.08
Ostatnia edycja:
@Oczekujaca123 właśnie jako ta stawiająca do pionu chce Ci powiedzieć od razu że trzeba nauczyć się zyc w tej bezsilności. Nikt nie powie ci ze będzie lepiej bo jak na świecie pojawia się twoje bobaski to znowu się zacznie tylko innej natury. Nie czuj się tak. Wszystko co możesz to robisz. Myśl pozytywnie bo teraz jesteś dla nich wszystkim co mają. Moja ciąża tez była trauma i to ze jest Wiktor i to zdrowy oceniam ze łzami w oczach ale niestety do tego stopnia, że więcej świadomie się na to nie naraże. Trzymaj się dzielnie i przestaw myślenie na TAK a nawet 2xTAK :*
olaa90
@nafoczka i ja pamietam ;* oficjalnie termin mam 11.06 ale lekarz mówił, ze będziemy się wcześniej ciąć.
@justkaki u mnie mimo twardnien szyjka tez twarda, zamknięta i trzyma. Uff. Mój tez leży w poprzek od paru dni i do tego zwinięty jak kot, buzi za nic w świecie nie pokazał.
@roki_1991 cudnie, już tak nie dużo czasu zostało <3 mój w piątek podglądany (30+0) ma już prawie 1800g.
@tina35 ja miałam encorton 20mg. Schodzilam od 13 tyg jakoś do 20 tyg.
@justkaki u mnie mimo twardnien szyjka tez twarda, zamknięta i trzyma. Uff. Mój tez leży w poprzek od paru dni i do tego zwinięty jak kot, buzi za nic w świecie nie pokazał.
@roki_1991 cudnie, już tak nie dużo czasu zostało <3 mój w piątek podglądany (30+0) ma już prawie 1800g.
@tina35 ja miałam encorton 20mg. Schodzilam od 13 tyg jakoś do 20 tyg.
plastulinka
Super! U mnie strach teraz się przeniósł z poronienia na inne ciążowe schizy. Typu zawiązana pępowina, przeplywy wewnątrzmaciczne lub długość szyjki. Na szczęście wszystko jest ok ale głupia glowa zawsze musi mieć o czym myśleć [emoji23]
Olaa jesteś tylko 2 tyg przede mną? Ciekawe ile moja klusia waży. Może uda mi się poprosić panią dr o szybkie USG .@nafoczka i ja pamietam ;* oficjalnie termin mam 11.06 ale lekarz mówił, ze będziemy się wcześniej ciąć.
@roki_1991 cudnie, już tak nie dużo czasu zostało @tina35 ja miałam encorton 20mg. Schodzilam od 13 tyg jakoś do 20 tyg.
@nafoczka Tp mam na 1 lipca ale też będziemy się ciąć około 38tyg . Dokładnie się dowiem na trzecich prenatalnych 24 kwietnia. Nie mogę się doczekać!
@oczekująca123 kciukasy za dzisiejsze USG i sprawdzanie podwozia przez profesora
tęczowa89
Ale szybko uplywaja mi te Wasze ciaze! U nas dzis 19 tc I jednak bedzie drugi Synek. Takze nie poszaleje [emoji23]. A tak na serio to strach tak samo jak u Was wszystkich I schizy... Trzymam kciuki za staraczki I te, które sie badaja.
reklama
marzycielka81
@teczowa89 gratulacje
U mnie dziś dokładnie połowa ciazy
U mnie dziś dokładnie połowa ciazy
Podziel się: