reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Moje „krzaki” przeżywają pierwszy bunt - walczymy, która dłużej wytrzyma: czy ona odłożona do łóżeczka (płacze w niebogłosy, a nic jej nie jest, chce na rece po prostu) czy ja polegnę dla swietego spokoju. Nie pomagają szumisue, karuzele. Wychowałam małą bestyjkę ;)
60F7F0A3-0C45-4627-BE9E-AF46EFCADCB1.jpeg

Edit... poległ mój m, bo dziś w domu. Wziął na rece i spokój.

reklama
Moj Terrorysta chyba wyczuwa, ze w brzuchu jest konkurencjq, bo ostanimi czasy moze sie odkleic. Przyznam, ze bywa to uciazliwe

Moje „krzaki” przeżywają pierwszy bunt - walczymy, która dłużej wytrzyma: czy ona odłożona do łóżeczka (płacze w niebogłosy, a nic jej nie jest, chce na rece po prostu) czy ja polegnę dla swietego spokoju. Nie pomagają szumisue, karuzele. Wychowałam małą bestyjkę ;)
Zobacz załącznik 953939
Uwielbiam ta pozycje jak żuczek ❤❤❤. Kochana zawsze dzieci wygrywaja haha . Jak mama od wczoraj mysle jak babcia sie ma cieszy się z wnuczki

@marzycielka81 mopsuj a co należy Ci się

@Marthi dziękuję

@marshia jak pisze pan w książce Najszczęśliwsze niemowlę nie da się dziecka przyzwyczaić do trzymania na rękach itd
Ona po prostu teraz tego potrzebuje i na nic jakieś szumisie itd ja nawet tego nie kupowałam
U mnie też Michałek nieodkladalny ostatnio wiadomo to czasem denerwuje z drugiej strony tulę ile mogę bo 5 dzieci mieć nie będę a on szybko z tego wyrośnie
Nie sądzę że jak zacznie poznawać świat na czworakach np to będzie wolal rączki i bezruch [emoji4]

@Porzeczka1234 - o kurcze, to szalone :( Współczuję przeżyć, ale mam nadzieję, że to już ostatnia infekcja i potem do dzieła!!! :))))

@marzycielka81 - jak tam u Ciebie? Jak mija czas na L4? :)

@dzaosia - daj znać jak dziewczyny;*

@Oczekujaca123 - jak humorek dzisiaj? ;*

@marshia - podeslij nam kochana jakies zdjecia Wasze, wyjdzie z krzaków;*
@roxie123 - co u Was?

A ja pytanko mam jeszcze do Was dziewczynki:
KTÓRA ROBIŁA PROLAKTYNĘ PO OBCIĄŻENIU? Czy to badanie robi się na czczo? W którym dniu cyklu się je robi? Czy oznacza się prolaktynę tylko po 1h czy po 2h też? Czy na ten lek, który podają reaguje się jakoś negatywnie jak po krzywej czy raczej jest ok i można sobie iść "ot tak" na badanie bez skierowania? Będę wdzięczna za odp.

PS. @roxie123 Ty jesteś chyba specem od tego badanka. ;)
Średni. Ale to chyba hormony, bo generalnie nie jest najgorzej... mamy 25t5d.. to już jest cud ! Nadal pod pompa z fenoterolem, kroplowke z magnezem i tona leków.... nadal wstaje tylko do wc...
W poniedziałek usg z pomiarami dzieciaków i zobaczymy co u nich. I tak jakoś mija.. powoli, małymi kroczkami... do przodu...
Każdy dzień zaczynam że strachem co przyniesie....
Każdy wieczór jest cudowny.... bo wiem że wytrwałam. I tak każdego dnia...
Nic nie robię. M na zmianę z mamą szykuja mi jedzenie na zapas. Każdego dnia ktoś przyjeżdża z obiadem. Dobrze , że mam cudownych rodziców i męża...patrząc na inna pacjentki mam mega szczęście, że ktoś tak o mnie dba [emoji173]

@Oczekujaca123 to bardzo dobre wieści :) lez tam i właśnie takie podejście - zadaniowe - mi się podoba. Wiesz ze to dla dobra twoich maluchów i mimo że tobie ciężko to dla tych szkrabów wszystko wytrzymasz :) dobrze ze mąż i rodzice o ciebie dbają, bo też na pewno jest to dla ciebie duże wsparcie. I takimi małymi kroczkami najpierw do 30 a potem do 35tc wytrzymacie! Tego ci bardzo życzę i trzymam nieustannie kciuki :)

reklama
Zobacz załącznik 953939
@marshia jaka Ona śliczna i grzeczna... ;-) jak śpi. Ciesz się i delektuj, tym że chce być tak blisko. Pozdrowienia.

Do góry