reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Oczekujaca123 kochana dzidzie juz pewno ok 900 gram ważą. Mi Malinowski mowil , że musimy utrzymywać ciążę do 1,5 kg czyli ok 31 -33 tydzien wtedy dziecko jest duze i powikłania maleja w 95 % przypadku dzieci zdrowe mimo wcześniactwa. Tobie zycze tego 35 tygodnia. Jeszcze troche wytrzymasz. Jestes bardzo dzielna . A pompa jak pomaga to leż kazdy dzien ważny. Na pewno serduszko Stasia jest zdrowe. Moja kuzynka urodzila trojaczki w 31 tygodniu waga 1300, 1200 i 1100 2 dziewczynki i chlopczyk wszyscy zdrowi

reklama
Oj, aż tak mocne zapalanie pęcherza, że na Izbe Przyjęć musiałaś jechać?
U mnie cisza na morzu, że tak powiem;)

Oj, aż tak mocne zapalanie pęcherza, że na Izbe Przyjęć musiałaś jechać?
U mnie cisza na morzu, że tak powiem
Oj kochana liczne kolonie, krew sie lała o 18 cos poczułam myślałam , ze grzybica a o 22 chodziłam juz po ścianach. Ale juz lepiej .... moze to już ostatnia infekcja zobaczymy bo oszaleję z nadmiaru antybiotyków :p;)

Trzymam mocno kciuki za Was

@burczuś jesteś? Jak u Ciebie sytuacja?

@dżoasia jak gwardia dziewczyn sie ma?

@Oczekujaca123 to tak dla pocieszenia powiem Ci ze u mnie lekarz tez zauważył ubytek i na kolejnym usg już nie było. Nawet mnie nie informował na tym pierwszym usg bo mówił ze się często samo naprawia. Może i tak jest u Stasia ? :) lepiej leż tam pod pompą a na echo serca przyjdzie czas. I tak byś teraz prócz wiedzy o tym nic nje mogła zrobic... ja co prawda w domu i inna sytuacja ale każdy dzień a potem każdy tydzień ciąży to dla mnie cud. Ciagle liczę jak jestem daleko :) a właśnie... a na usg nie widać czy serduszko się poprawiło? mój ginekolog już po samym usg zobaczył... echo serca mam we wtorek
@kasiula222 mój profesor kazał zmniejszyć acard albo nawet odstawić jakby były jakieś krwawienia
Jakie dawki heparyny i acardu bierzesz ? Ja też mam zespół antyfosfolipidowy.

@Porzeczka1234 - o kurcze, to szalone :( Współczuję przeżyć, ale mam nadzieję, że to już ostatnia infekcja i potem do dzieła!!! :))))

@marzycielka81 - jak tam u Ciebie? Jak mija czas na L4? :)

@dzaosia - daj znać jak dziewczyny;*

@Oczekujaca123 - jak humorek dzisiaj? ;*

@marshia - podeslij nam kochana jakies zdjecia Wasze, wyjdzie z krzaków;*
@roxie123 - co u Was?

A ja pytanko mam jeszcze do Was dziewczynki:
KTÓRA ROBIŁA PROLAKTYNĘ PO OBCIĄŻENIU? Czy to badanie robi się na czczo? W którym dniu cyklu się je robi? Czy oznacza się prolaktynę tylko po 1h czy po 2h też? Czy na ten lek, który podają reaguje się jakoś negatywnie jak po krzywej czy raczej jest ok i można sobie iść "ot tak" na badanie bez skierowania? Będę wdzięczna za odp.

PS. @roxie123 Ty jesteś chyba specem od tego badanka. ;)

reklama
@Marthi zrobiłam się leniwa jak mops i nie mogę znaleźć motywacji. Poza tym wszystko ok. Czuję już pukanie maluszka w brzuchu. Spac nie mogę. Ogólnie ciągnie mi się ten czas. Ciągle jeszcze w głowie mam strach. Trzymam kciuki za Ciebie. Pogłaskaj ode mnie swojego przeslodkiego psiaka.

Do góry