reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@SheWolf wydaje mi się że mogę Cię prostować encortonem 20 mg.. sprawdze i dam znać ;)
@dżoasia czekamy na relację z podglądu, ile to dni po transferze ?

@Oczekujaca123 ja mam sprawdzana szyjke na każdej wizycie;)

@marzycielka81 sa takie na gardło dla kobiet w ciazy , może nie smakują zbyt fajnie Ale jakieś działanie łagodzące mają.. *spam* się chyba nazywają... Ale mnie uratowała herbata z sokiem malinowym, czosnek

@marzycielka81 p r e n a l e n to dla kobiet w ciąży leki tabletki do ssania ,woda do nosa syrop itd. Co do różu myślę że może się pidrażniłaś

@SheWolf dziś nie mam encortonu ale jadę do Maliny to pewnie mi przepisze daj znak czy ktoś cię poratuje czy nie to będziemy kąbinować

@dżoasia kochana to trzymam mocno kciuki za Was czekam na dobre info. z usg wiem że będzie dobrze.Umnie 9 stycznia ostatnie 3 szczepienia i wizyta i zobaczymy co dalej powie prof.

@Oczekujaca123 jestes w domu?

@burczuś zaczęłaś starania?

@Porzeczka1234 u nas starania zawieszone. Ja muszę powtórzyć cytokiny. I będę teraz przy okresie badać amh, prolaktynę i coś jeszcze...ale nie pamiętam?
Chyba to jest wewnętrzny strach przed próbami...
Doktorka zaproponowała mi immunosupresię,a potem immunoglobuliny. Ale poczytałam o skutkach ubocznych(dziewczyny mi prywatnie pisały), więc ten temat też nie dla mnie. No zobaczymy wyniki i wtedy zdecydujemy co dalej :)
dziękuję,że pytasz;*

Dziewczyny te z Was, które mają choroby autoimmuno (choćby hashimoto, tocznia, rzs) co robiłyście ze szczepieniami dzieciaczków? Albo co o tym sądzicie na przyszłość? Rozmawiała któraś z Was z lekarzami o tym?
Ja jakieś autoimmuno mam na pewno, tylko nie wiem jakie, a może nigdy się nie dowiem. Nie wiem, czy dobrze robię, ale dzieci mam szczepione, każde nieco inaczej, przy czym wszystkie raczej zgodnie z kalendarzem szczepień obowiązkowych, żadne krztuśćcem pełnokomórkowym. Nie podejmuję się doradzać. Internetowe teorie o szkodliwości szczepień traktuję z przymróżeniem oka, ale nie mam problemu z cudzymi wyborami.

reklama
Do góry