reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziękuję ;*
Jest mega ciezko. Dzis silne bole, wiec badanie usg - diagnoza - "chyba jest rozwarcie ale nie wiem... bo moze to sluz szyjkowy no nie wiem..." ja w histerie lekarka na mnie z ryjem , ze o co ja placze ze ona mowi ze to do obserwacji zaczela sie wypierac ze mowila o rozwarciu... dobrze ze masz byk akurat u mnie i poszedl ze mna na to usg bo uznaliby mnie za wariatke ze cos sobie wymyślam. ja juz czarny scenariusz... po 40 min konsultacja z "szefem" oddzialu ktory rozwarcia nie widzi... leze i obserwujemy dalej. No i tyle.
Czuje jakies skurcze ale lekarz mowi ze kazda ciaza przebiega inaczej i musimy zonaczyc czy wpływają na szyjke czy po prostu sobie sa bo taka moja uroda.
Jestem w 13tc i myslcie co chcecie ale kocham moje dzieci, kolejnej straty nie zniose.. szczegolnie x2. Kto moze niech sie za nas pomodli, zacisnie kciuki.. cokolwiek... byleby sie udalo. Chociaż jeszcze 17tyg...
Trzymaj sie wszystko bedzie dobrze ja tu trzymam kciuki za Was i oczywiscie modlitwa wieczorna pamietaj ze pozytywne myslenie to polowa sukcesu

reklama
Dziękuję ;*
Jest mega ciezko. Dzis silne bole, wiec badanie usg - diagnoza - "chyba jest rozwarcie ale nie wiem... bo moze to sluz szyjkowy no nie wiem..." ja w histerie lekarka na mnie z ryjem , ze o co ja placze ze ona mowi ze to do obserwacji zaczela sie wypierac ze mowila o rozwarciu... dobrze ze masz byk akurat u mnie i poszedl ze mna na to usg bo uznaliby mnie za wariatke ze cos sobie wymyślam. ja juz czarny scenariusz... po 40 min konsultacja z "szefem" oddzialu ktory rozwarcia nie widzi... leze i obserwujemy dalej. No i tyle.
Czuje jakies skurcze ale lekarz mowi ze kazda ciaza przebiega inaczej i musimy zonaczyc czy wpływają na szyjke czy po prostu sobie sa bo taka moja uroda.
Jestem w 13tc i myslcie co chcecie ale kocham moje dzieci, kolejnej straty nie zniose.. szczegolnie x2. Kto moze niech sie za nas pomodli, zacisnie kciuki.. cokolwiek... byleby sie udalo. Chociaż jeszcze 17tyg...
Trzymaj sie wszystko bedzie dobrze ja tu trzymam kciuki za Was i oczywiscie modlitwa wieczorna

Dziękuję ;*
Oczekująca jeśli się boisz lub lekarze mają wątpliwości lez jak najdłużej w szpitalu. Wiem ze to trudne ale najlapsze co możesz zrobić to tam być. Ja bylam 5x ;) Trzymam kciuki za was :*
@Porzeczka1234 usg jutro bety nie badałam i nie chce tego robić
Powiedzenia :)
@dżoasia kciuki :)

reklama
Do góry