reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Oczekujaca123 co się dzieje że jesteś w szpitalu?
Wesołych i spokojnych świąt!
W piatek mialam bole bylam na IP u siebie podali spasmolgun czy jakos tak i kazali wrocic jakby sie cos dzialo.
W sobote bol sie nasilił - bole krzyzowe ciagniecie w brzuchu jakby skurcze oojechalam do innego szpitala bo taj mi gin doradzila. Od razu mnie zostawili. Usg ok , pobrali wymaz i czekan. Mocz ok. Wyszla mi anemia wiec podaja zelazo. Crp mam 4.8 i beda powtarzac bo w sumie to w normie ale i tak powtorza. W niedziele tak mi ordynator glupot nagadal ze prawie wypisalam sie na zadanie.. alr poszlam na usg przed wypisem i lekarka doradzila mi zostać i nie przejmować sie ordynatorem. Na szczescie leze na onkologii ginekologicNej na sali z 1 dziewczyna po stracie ktora tez obecnie jest w 7 tyg ciazy wiec jakos nam latwiej bo dookola same babcie z problemami gi ekologicznymi rakien miejsc intymnych itp, zero ciezarnych (na patologii nie bylo miejsca)
Podaja mi nospe w zastrzykach dzis bol sie zmniejszyl cos leksrz mowil wieczoren ze moze usg jutro ale raczeh bie chce bo mialam robione w poniedziałek prenatalne wtorek u moje gin piatek na IP w sobote podczas przyjecia i w niedziele przed ewentualnym wypisem. Nie do konca wierze ze usg jest ok. Wiec wole poczekac do czwartku i moze zrobia i wyjde. Zobaczymy co jutro powiedza

@Oczekujaca123 skoro już Ci przyszło tam być to życzę Ci dużo pogody ducha i pamiętaj ze juz nigdy tak się nie wylezysz jak teraz :)
Pozdrawiam Świątecznie z nadzieją na dobry czas dla każdej z nas ♡

Dobijamy się już serniczkiem? Ja tak ;)
4A6DB04F-3900-49CE-9B1B-C5D541E9F930.jpeg

Ostatnia edycja:
@ovli22 tobie tez, co u Ciebie, starasz sie czy masz przerwe? przepraszam jesli pislas ale nie ogarne teraz wszydtkich wpisow @Destino jak tam co slychac?

Hej tak staram się cały czas . Zmieniłam lekarza , mam wizytę 14 styczna . Jest tam jakiś plan ;) .

Czasami jest lepiej a czasami gorzej . Są dni kiedy mam nadzieje i są dni kiedy ich brak ale jakoś jeszcze jakoś pracuje na tych ostatnich bateriach . Ha ha

Dziewczynki jaki dzis dostalam prezent... moglam chwile kangurowac Helenke. Dzis byla w na tyle dobrej kondycji, ze bylo to mozliwe. Jutro jak wciaz bedzie dobrze znow sie troche poprzytulamy. Od razu rozpoznala mamusie [emoji7]
To musi być niesamowite uczucie! Dużo zdrowia dla Kruszynki!

reklama
Do góry