reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Oczekujaca123 co się dzieje że jesteś w szpitalu?
Wesołych i spokojnych świąt!
W piatek mialam bole bylam na IP u siebie podali spasmolgun czy jakos tak i kazali wrocic jakby sie cos dzialo.
W sobote bol sie nasilił - bole krzyzowe ciagniecie w brzuchu jakby skurcze oojechalam do innego szpitala bo taj mi gin doradzila. Od razu mnie zostawili. Usg ok , pobrali wymaz i czekan. Mocz ok. Wyszla mi anemia wiec podaja zelazo. Crp mam 4.8 i beda powtarzac bo w sumie to w normie ale i tak powtorza. W niedziele tak mi ordynator glupot nagadal ze prawie wypisalam sie na zadanie.. alr poszlam na usg przed wypisem i lekarka doradzila mi zostać i nie przejmować sie ordynatorem. Na szczescie leze na onkologii ginekologicNej na sali z 1 dziewczyna po stracie ktora tez obecnie jest w 7 tyg ciazy wiec jakos nam latwiej bo dookola same babcie z problemami gi ekologicznymi rakien miejsc intymnych itp, zero ciezarnych (na patologii nie bylo miejsca)
Podaja mi nospe w zastrzykach dzis bol sie zmniejszyl cos leksrz mowil wieczoren ze moze usg jutro ale raczeh bie chce bo mialam robione w poniedziałek prenatalne wtorek u moje gin piatek na IP w sobote podczas przyjecia i w niedziele przed ewentualnym wypisem. Nie do konca wierze ze usg jest ok. Wiec wole poczekac do czwartku i moze zrobia i wyjde. Zobaczymy co jutro powiedza

@Oczekujaca123 skoro już Ci przyszło tam być to życzę Ci dużo pogody ducha i pamiętaj ze juz nigdy tak się nie wylezysz jak teraz :)
Pozdrawiam Świątecznie z nadzieją na dobry czas dla każdej z nas ♡

Dobijamy się już serniczkiem? Ja tak ;)
4A6DB04F-3900-49CE-9B1B-C5D541E9F930.jpeg

Ostatnia edycja:
@ovli22 tobie tez, co u Ciebie, starasz sie czy masz przerwe? przepraszam jesli pislas ale nie ogarne teraz wszydtkich wpisow @Destino jak tam co slychac?

Hej tak staram się cały czas . Zmieniłam lekarza , mam wizytę 14 styczna . Jest tam jakiś plan ;) .

Czasami jest lepiej a czasami gorzej . Są dni kiedy mam nadzieje i są dni kiedy ich brak ale jakoś jeszcze jakoś pracuje na tych ostatnich bateriach . Ha ha

Dziewczynki jaki dzis dostalam prezent... moglam chwile kangurowac Helenke. Dzis byla w na tyle dobrej kondycji, ze bylo to mozliwe. Jutro jak wciaz bedzie dobrze znow sie troche poprzytulamy. Od razu rozpoznala mamusie [emoji7]
To musi być niesamowite uczucie! Dużo zdrowia dla Kruszynki!

reklama
Do góry