@iveo tego nie da sie opowiedziec. Ale zlozylysmy sie jak dwie polowki jablek. Od razu sie zgralysmy.
@marzycielka81 az sie poplakalam...
@marzycielka81 az sie poplakalam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak bardzo sie ciesze ze Helenka jest coraz silniejsza ciogle mysle o Was jestem tutaj codziennie ale sama nie wiem nic nie pisze trzymam kciuki i jestem z WamiDziewczynki jaki dzis dostalam prezent... moglam chwile kangurowac Helenke. Dzis byla w na tyle dobrej kondycji, ze bylo to mozliwe. Jutro jak wciaz bedzie dobrze znow sie troche poprzytulamy. Od razu rozpoznala mamusie [emoji7]
Dziękuję ;*@Oczekujaca123 skoro już Ci przyszło tam być to życzę Ci dużo pogody ducha i pamiętaj ze juz nigdy tak się nie wylezysz jak teraz
Pozdrawiam Świątecznie z nadzieją na dobry czas dla każdej z nas ♡
@Destino cudowny prezent. Trzymajcie sie i ucaluj Helenke ode mnieDziewczynki jaki dzis dostalam prezent... moglam chwile kangurowac Helenke. Dzis byla w na tyle dobrej kondycji, ze bylo to mozliwe. Jutro jak wciaz bedzie dobrze znow sie troche poprzytulamy. Od razu rozpoznala mamusie [emoji7]