reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynki jaki dzis dostalam prezent... moglam chwile kangurowac Helenke. Dzis byla w na tyle dobrej kondycji, ze bylo to mozliwe. Jutro jak wciaz bedzie dobrze znow sie troche poprzytulamy. Od razu rozpoznala mamusie [emoji7]
Tak bardzo sie ciesze ze Helenka jest coraz silniejsza ciogle mysle o Was jestem tutaj codziennie ale sama nie wiem nic nie pisze trzymam kciuki i jestem z Wami

@Destino wcale się nie dziwię :) jeszcze trochę i będziecie się tulic codziennie w domku

Co do mojego samopoczucia. Wracam dziś do świata ludzi mających węch. Zarazilam się paskudnym katarem ale jakos inhalacje plus witamina C i czosnek dały radę. Psychicznie czuje się fatalnie. Strach olbrzymi bo nie czuje objawów. Piersi niepowiekszone, ostatnio raczej bezsenność przez katar. Także miele w głowie moje małe schizy.

@Oczekujaca123 skoro już Ci przyszło tam być to życzę Ci dużo pogody ducha i pamiętaj ze juz nigdy tak się nie wylezysz jak teraz :)
Pozdrawiam Świątecznie z nadzieją na dobry czas dla każdej z nas ♡
Dziękuję ;*
Jest mega ciezko. Dzis silne bole, wiec badanie usg - diagnoza - "chyba jest rozwarcie ale nie wiem... bo moze to sluz szyjkowy no nie wiem..." ja w histerie lekarka na mnie z ryjem , ze o co ja placze ze ona mowi ze to do obserwacji zaczela sie wypierac ze mowila o rozwarciu... dobrze ze masz byk akurat u mnie i poszedl ze mna na to usg bo uznaliby mnie za wariatke ze cos sobie wymyślam. ja juz czarny scenariusz... po 40 min konsultacja z "szefem" oddzialu ktory rozwarcia nie widzi... leze i obserwujemy dalej. No i tyle.
Czuje jakies skurcze ale lekarz mowi ze kazda ciaza przebiega inaczej i musimy zonaczyc czy wpływają na szyjke czy po prostu sobie sa bo taka moja uroda.
Jestem w 13tc i myslcie co chcecie ale kocham moje dzieci, kolejnej straty nie zniose.. szczegolnie x2. Kto moze niech sie za nas pomodli, zacisnie kciuki.. cokolwiek... byleby sie udalo. Chociaż jeszcze 17tyg...

reklama
Do góry